I annonssamarbete med CETAPHIL

Cetaphil – Kroppsprodukter för min torra hud?


För en vecka sedan hämtade jag ut hudvårdsprodukter från Cetaphil. I ett samarbete med dem ska jag nu prova deras produkter för kroppen. Jag blev nyfiken på dem för de ska tydligen vara en av världens mest sålda hudvårdsserier – och även Hollywoodstjärnor använder sig av Cetaphils hudvårdsprodukter regelbundet. Bara en sådan sak! Jag spenderar en hel del tid och pengar på att hitta krämer till kroppen som passar mig, då jag
har ganska torr hy, extra känslig nu på vintern – armbågar, händer och fötter (eftersom jag går i högklackat ganska mycket) är värst så det ska bli spännande att se hur Cetaphil fungerar för just mig.
Cetaphil känns ganska prisvärda och jag hoppas de håller länge!
De har ju även hudvård för ansiktet, men jag har valt att testa kroppsprodukterna.


Jag har faktiskt börjat att testa deras handkrämer först då det är sådana produkter jag behöver mest just nu.

Jag har använt deras Cetaphil Protect som en dagkräm för händerna. Den bildar en osynlig skyddande handske på handen. Samtidigt som den skyddar handen så återfuktar den. Den innehåller inte parfym och går in snabbt i huden.

Cetaphil Repair har jag använt till natten då den är tänkt som en nattkräm för händerna som återuppbygger och stärker den naturliga hudbarriären genom effektiv och långvarig återfuktning. Den känns mjuk och skön plus att det känns som den faktiskt går in i huden och inte lägger sig utanpå och känns klibbig som många andra handkrämer som jag testat faktiskt gjort.

Jag tycker att jag har fått mjuka och lena händer när jag använt Cetaphils handkrämer. De fungerar verkligen!

Jag läste på deras hemsida att de har utvecklat produkterna tillsammans med hudläkare och det står även att
”Huden ska bli ren, men inte torr – mjuk, men inte fet”.

Nu är det upp till bevis!
Cetaphil finns på alla apotekskedjor i Sverige och på nätapoteket apotea.se Jag kommer självklart att skriva mer om vad jag tycker om dessa produkter när jag har använt dem ett tag. Läs mer om Cetaphil här.

I samarbete med Cetaphil

  1. Är krämerna någonting du rekommenderar, har också väldigt torra händer (och ansikte) speciellt nu när vädret är så här kyligt.
    Hoppas att komma till någon spelning/uppträde snart..var ett bra tag sen nu.
    Ha det så himla bra
    Kram på dig <3

  2. Verkar ju vara superbra produkter. Kanske borde testa det jag med, har också väldigt torr hud nu på vintern ☹️ Förresten fin tröja, känner igen den från revyn då vi träffades 😍 Kram ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..