Ringde till mina brorsbarn Casper 4 år och Kelly 3 år igår. Jag ringde på FaceTime så vi kunde se varandra. Urmysigt! Det är precis innan revyn ska börja och jag har strumpa på huvudet och Casper tittar på mig noga med skeptisk blick. Jag ser att han funderar och inte riktigt känner igen mig. Sen kommer orden ” Varför har du en blöja på huvudet”? Ja, vad säger man? 😂 Jag får dock vara glad över att han inte blev rädd för mig denna gången. Innan vi hade premiär ringde jag honom nämligen när jag var utklädd till någon helt annan och såg ganska speciell ut och lät lite som en häxa i sagornas värld… Casper och Kelly pratade flera månader om denna ”häxa” och startade alltid våra samtal med att de inte ville prata med den häxan🙈 De måste ju undra vad deras faster gör på dagarna! Älskade Casper och Kelly ❤️


Jag är i alla fall på väg till Skåne för att träffa dessa charmisar – utan blöja 😉 Ska bli så mysigt att få busa och umgås med de lite. Träffar de så sällan och jag längtar ju ihjäl mig ❤️

Revyveckan är över för denna gång och vi är åter tillbaka på Fredag! Den här helgen var nog den mest galna revyvecka jag varit med om. När man står på scen och inte riktigt vet vad ens kollegor ska hitta på för de har den där busiga blicken. Skrattar bara jag tänker på det! 

Nu ska jag fortsätta att njuta av min stoooora Chailatte på tåget. Lite söndagslyx är ju aldrig fel 😉 Trevlig dag kära läsare! 

 1. Hej Sanna!
  Jag har nyss lämnat Stockholm efter en hel dag i vackra Älvsjö – var på Stockholmsmässan å hjälpa min mammas team att packa ner deras montra… Det tog det mesta av vår afton och natten med, så vi e en grupp mycket trötta människor som nu drar mot Sälen och en vecka på skidor 😊
  Kram Tori

 2. En trevlig vecka till dig Sanna och ha en lika trevlig tid med dina närmaste i Skåne. Jag ser fram emot att åker upp mot Sthlm i mars och titta på revyn igen 😃
  Kram ⚘

 3. Ha det så kul i Skåne! ❤❤ hoppas du får det bra där, med dina brorsbarn❤

  Kram, älskar dig❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..