Skåne i mitt hjärta. Solen på väg ner när jag lämnat lillbrorsan och hans familj och på väg till mamma innan jag åker hem i morgon. Det är alltid känslosamt när jag ska lämna familjen. Man ser så mycket fram emot att träffas och umgås och sen går det så snabbt och helt plötsligt ska man åka hem igen och man ska åter igen säga hej då för denna gången. Även om man vet att vi ses snart igen så känns det alltid i hjärtat ❤️ Har fått kvalitetstid med mina minsta syskonbarn som ger så mycket kärlek så jag blir alldeles rörd. De ser mig oftast på tv så när jag kommer och hälsar på har de så många frågor om vad jag jobbar med och var jag bor osv… så gulliga och fantasin är så livlig och rolig så det blir många skratt! 

Vi har varit på lekland idag och busat och åkt rutschkanor och klättrat och ätit pannkakor. Jag är heeelt slut nu 😂 Igår somnade lilla Kelly i min famn och i morse kom både Casper och Kelly in i mitt rum och kröp ner och berättade vad de hade drömt om och det var både vargar som hoppat in genom mitt fönster till clowner som bodde i slott ute i skogen som älskade marsipan 😉

Lillbrorsan ville visa att han tyckte det var extra kul att jag var nere och hälsade på…

  1. Det ser ut som att du har haft det helt underbart💕💕 hoppas du mår bra💗

    Kram, älskar dig❤❤

  2. Ser ur som att du haft alldeles underbara dagar i Skåne ❤️ Så söta de är, Casper & Kelly ☺️ Mysigt att hälsa på familjen 💕 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..