I annonssamarbete med BOOKBEAT

Ljudböcker från BookBeat – Bästa avkopplingen

Jag är en riktig bokmal! Jag älskar att försvinna i en bra bok och läser så fort jag får chansen. Jag tror att det är för att jag känner att jag kan koppla bort allt jobb och verkligen slappna av en stund. Jag läser oftast när jag reser och kan ibland välja att ta en resa som tar längre tid för att jag ska hinna läsa så mycket som möjligt😊  Oftast lyssnar jag på ljudböcker och det är ju så praktiskt att inte ha med sig böcker i resväskan som tar plats.

Jag använder appen BookBeat som man laddar ner till sin telefon eller surfplatta där man hämtar hem e-böcker eller ljudböcker och får massor av tips på nyheter till populärast just nu och klassiker! Det är enkelt att ladda ner och man kan lyssna var som helst! Du kan alltså både välja att lyssna eller läsa.

I ett samarbete med BookBeat har jag ett erbjudande där DU kan prova tjänsten gratis i en hel månad. Registrera dig HÄR idag! 

Använd er av koden Sannanielsen – sen är det bara att lyssna 😊 

OBS! Koden gäller till den 30/4

Jag har börjat lyssna på ljudboken ”I bunkerläkarens våld” som då är en sann berättelse. Jag läste om Isabell i Amelia och såg även en intervju med henne i programmet Skavlan. Hon blev kidnappad i Sverige av en läkare och var inlåst i en bunker i sex dygn. Hennes berättelse berörde mig djupt och i den här boken berättar hon om denna horribla upplevelse och hur hon lyckades ta sig därifrån. 

Hoppas ni hittar era favoriter och tipsa gärna mig om nya böcker jag kan lyssna på!

  1. Jag älskar att läsa😍 Men jag föredrar ”riktiga” böcker😅 Tycker du borde läsa Harry Potter om du inte har gjort det, mina favoritböcker (speciellt den 3dje, fången från Azkaban)👌😍 Dom är sjukt bra och definitivt ett tips, speciellt om du gillar fantasy🙈💗 Jag älskar att läsa eftersom det är som en verklighetsflykt, jag slipper mina egna problem för en stund och får ta hand om någon annans, oftast mycket intressantare, problem istället😅❤

  2. Jag lyssnar sällan på ljudböcker, men läser just nu ”Kaffe med rån”. Kan vara bra att lyssna på ljudbok när jag är ute på promenader ;)

  3. Jag använder nextory, ska ta och se om den boken finns 👍🏼 Den verkar väldigt bra! Kram ❤

  4. Laddade ner Book Beat förra veckan. Synd att ja inte väntade en vecka till så hade jag ju fått en hel månad gratis 😂 De böcker jag lyssnar på just nu är Tilde de Paulas ”Tiden läker inga sår”! Mycket bra bok 😍 Lyssnar även på Martina Haag 👍 Ha en bra dag ❤️ Själv ska jag fira min födelsedag hela kvällen 💗 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..