Att överraskas och överraska någon är bland det roligaste som finns!

Jag tillhör de som tycker det är jättekul att bli överraskad och att överraska någon! Innan jag åkte hem från Skåne så åkte jag ner till Malmö för att både ha ett möte om lite planer för framtiden (får ni veta lite senare) och för att vara med och överraska en av mina närmaste vänner sedan gymnasietiden. Susanne väntar bebis så vi ville ge henne en babyshower! Jag kan säga att jag visste knappt vad babyshower var för något för jag har aldrig varit med på någon sådan och när jag googlade så insåg jag hur stort babyshower är i USA. Jag skulle fixa pyntet till festen och jag hade ingen aning om vad jag skulle köpa. Gick in på Buttericks och till min lycka såg jag en stor hörna där det stod BABYSHOWER så jag tänkte ”puh, nu kan det verkligen inte bli fel”. Jag tog typ en av varje grej och kom till Johanna, lade upp allt på bordet och frågade förvirrat och lite lätt panikslaget ”Vad är det jag har köpt”??? Johanna skrattade såklart åt mig och vi konstaterade att jag har haft lite för lite fester i mitt liv. Vi får väl försöka ändra på det i framtiden…

Jag stod i köket och kom ut och bjöd på makarons när Susanne kom in i lägenheten.

Hon blev så överraskad. Framförallt eftersom jag hade skrivit till henne och på Instagram att jag hade lämnat Skåne tidigare…

Tyckte ändå att jag lyckades med mitt babyshower-pynt. Eller vad säger ni?

Alltså…cupcakes med hasselnötscreme och popcorn med lakritspulver….Himmelskt gott!

Vi väntar på den lilla/lille rackaren där inne=) Så efterlängtad!

Presentbordet!

Hur söta? Små strumpor formade till rosor…

Tess kan verkligen det där med att pyssla…

Hon hade även gjort de här söta björnarna. Så gulliga!

Det blev en lyckad babyshower och nu är vi redo för Susses bebis!
Nu är jag dessutom redo för veckans föreställningar av revyn!!! Ska bli såååå kul att spela och sjunga. Längtar!
Trevlig Fredag allihop.

  1. Sanna! Hej Sanna! Måste säga att jag tycker att du gjorde ett kanonbra jobb med babyshowern för din kompis! Lycka till med dom andra också. Ha en bra kväll

  2. Trevlig fredag du med snygging 😘 Jättefint pyntat, du är ju bra på det där! Lycka till på revyn. Kramis ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..