Tack för denna gången! 

Ja, då var 88 föreställningar av Oscarsrevyn gjorda och revyn kommer att vila över vår och sommar och sen blir det nypremiär på Lorensbergsteatern i Göteborg den 21/9
Tyvärr kommer inte kvinnan i mitten av bilden här nedan följa med oss och jösses vad jag kommer sakna Vanna Rosenberg. Min fina kompis som jag har sjungit upp tillsammans med i flera veckor, vi har skrattat tillsammans med vår underbara Rachel. Många fina minnen har vi och det bästa av allt är att vi säkerligen kommer få fler minnen ihop i livet.

Min lilla loge som jag har trivts så bra i!

Till de sista föreställningarna hade en av våra kollegor, David, gjort världens smarrigaste Key lime Pie…Det fräschaste och godaste jag ätit.

Vi hade så fin avslutning på vår älskade revy och en hel del bus blev det på scen. Alltid kul när det blir överraskningar både för oss och för publiken. En lång kväll med fina vänner och kollegor och jag kommer bära med mig den här tiden varmt om hjärtat.

Är så stolt över att ha fått jobba på en av de vackraste teatrarna – Oscarsteatern. Har trivts oerhört bra och alla som jobbar där får en verkligen att känna sig så välkommen och trygg. Vem vet – kanske får man komma tillbaka någon gång.

Det bästa av allt var att min kära mamma tog sig upp till storstaden och tittade på vår sista föreställning ❤️

  1. Revyn är så otroligt bra! Du är helt fantastisk, det var så roligt att kunna komma till Stockholm för att se revyn och för att träffa dig 😍 Jag hoppas att jag får gå i höst igen 🌟 Kraaaam

  2. Revyn är det bästa jag sett 🌟 Var där två gånger, och det var så kul att träffa dej 💕 Så kul att se att du trivs med det du gör 😘 Du är så otroligt duktig Sanna, på allt du gör ❤️ Älskar dej otroligt mycket! Vi ses i sommar 🌸 Kraaaam Nina!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..