Faktureringsfira

Efter sju sorger och åtta bedrövelser lade jag så äntligen mina fakturor på lådan och tyckte sedan att jag kunde unna mig lite Nya Zeeländsk pinot noir i sällskap av den förtjusande frk Drake.

I ett anfall av barnslig stolthet skickade jag ett mms till en av de presumtiva mottagarna, en av de goda människor som är så genomhederlig att han har tjatat på mig att skicka det jämra papperseländet. Så för att förbereda honom för denna stora glädje så fotade jag hans kuvert och skickade bilden till honom med ett meddelande i stil med ”det satt trångt till men nu är det gjort. Nu ska jag dricka en flaska vin med en kamrat så att jag blir människa igen.” Jag fick svaret att om vi var två så behövde vi dricka 2-3 flaskor vin, Socialstyrelsens rekommendation.

Fjärran vore det mig att nonchalera Socialstyrelsens visa rekommendationer. Det här med folkhälsa är något jag verkligen brinner för. Därför gör jag mig nu redo att beställa in en flaska vin till. Jag ska bara klämma i mig de här 68 brödskivorna först.

Skål, grevar och baroner!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..