Alla älskar vi bröst: stöd kampen mot bröstcancer!

Amelias bloggare kämpar mot bröstcancer
Gillar du bröst? Dina egna, någon annans eller i största allmänhet? Hjälp till att behålla så många som möjligt av dem friska och glada!

Varje dag får 20 svenska kvinnor veta att de har drabbats av bröstcancer. Under oktober 2012 kämpar vi VIP-bloggare på amelia.se tillsammans för att samla in så mycket pengar vi bara kan till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj, som finansierar svensk cancerforskning. Men vi behöver din hjälp. Ge ett bidrag du också!

ge ett bidrag till Cancerfonden
Den 31 oktober direktsänds årets Rosa bandet-gala i TV3. Världens bästa tillfälle att bära rosa glitter-och-glamour-prinsessklänning alternativt maggördel. Jag ska gå, vill du också gå? Klicka här för att tävla!

Sigrid på Rosa bandet-galan
Oj, vilket party!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..