Fittan arg!


Fittan arg är nog min bästa rubrik någonsin, utan konkurrens. Den är så bra att till och med Fred på mitt jobb hajade till när han såg den på min skärm. Han blev orolig för att den skulle gå i tryck av misstag. ”Jo, fast det är rubriken”, svarade jag kolugnt. Det finns ingenting som kan klå den, så nu kan jag lika gärna lägga av och börja jobba med något annat. Jag känner att livet som redaktör är fullbordat … I Amelia baby kan du läsa krönikan och mycket annat roligt – jag bara älskar bilden på it-bebben som gråter för att ingen retweetat henne på Twitter.

 

  1. Var det roligaste jag läst på länge kan se det hela framför mig, trots allt elände är det kul att du kan skratta åt det och bidra med underhållning till andra! Barn är för härliga! Tack för den bästa bloggen du kommer gå långt!

  2. Ja den rubriken har jag aldrig sett förut alla fall 🙂
    Vad är det för ålder som gäller i amelia baby? Jag har en 18-månaders tjej men hon kanske inte räknas som baby längre? Eller finns det något i tidningen för mig också? 🙂

    1. Svar till A-K: Amelia baby riktar sig i första hand till nyblivna föräldrar, med bebisar 0–12 månader. Men självklart finns det en del artiklar som är intressanta för dig med 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..