All inclusive-magen

Precis lagom till Beach 2012 åkte jag på jobbresa till Turkiet. Jag checkade in 65 kilo på Arlanda, men fastnade sedan vid incheckningen på flygplatsen i Turkiet när det var dags att resa hem.

– Jag ser att du har fem kilos övervikt, säger kvinnan på knackig engelska.

– Ehh … jo men jag har … bott på all inclusive.

Det var liksom bara att ta fram plånboken och pröjsa.

Skämt å sido, det är klart att de inte väger mig personligen (puh!). Men kom ihåg att allt ingår i en all inclusive-resa – även en fylligare mage. Det är gratis mat och dryck dygnet runt, så det är inte konstigt att det blir så. Frågan är bara hur jag löser detta nya dilemma. Som jag ser det så finns det bara två sätt:

1. Bli gravid. Då är det bara att slappna av och låta magen växa vidare. Det är klart att det kommer att kännas lite konstigt att främmande människor kommer att klappa min mage och gratulera redan i vecka 5, innan graviditeten ens är konstaterad. Men ändå.

2. Springa mer och äta mindre. Det låter ju som en … ansträngande lösning.

Äsch, jag går och tar en Anthon Berg och funderar lite på saken …

PS. Av förklarliga skäl så blev det ett bildlöst inlägg. DS.

 

  1. Ansträngande lösningar ÄR dock väldigt ansträngande, tycker det låter som ett extremt bra alternativ med en tillsvidarelösning av Anthon Berg!

  2. Nä men, jag menar ju kul. Du är en rolig prick (boll, relaterar till inlägget inget illa menat) Sofie.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..