Bloggarnas lästips i sommar!

Bloggarnas boktips! Andreas Lundstedt ska (förhoppningsvis) läsa den här ”pageturnern”:

PS. Ofrivillig tuttchock?! Så går det när man lånar Tyras klänning …

Läsarfråga: Vad ska du läsa i sommar? Svara under ”Kommentar”, så gör jag ett separat inlägg senare med läsarnas tips. Har du en blogg så länkar jag till dig. Ha en trevlig kväll: heja Sverige!

 1. Måste rekomendera en fantastisk dansk deckarförfattare; Jussi Adler Olsen. Börja med Kvinnorummet som även finns i pocket så kommer handlingen i rätt ordning. Bästa deckarna på länge och tro mig jag läser dem alla. Om du inte vill läsa deckare. läs böckerna av författaren Cecilia Samartin. Har precis avslutat Drömhjärta som utspelar sig i Havanna. Cecila har ett underbart vackert språk i sina böcker.

 2. Harper Lee:Dödssynden
  Sigrid Undset: Kristin Lavransdotter
  Marie Ndiaye: Tre starka kvinnor
  Chimamanda N. Adichie: En halv gul sol
  Kathryn Stockett: Niceville

 3. Jag har läst Jenny av Sigrid Undset som en del i den klassikerutmaning jag är med i under sommaren. Den tyckte jag om. Jag ska också läsa Vävarnas barn av Per Anders Fogelström och efter att ha lyssnat på ett inspirerande porträtt på radion av den franska berömda författaren Colette ska jag även läsa något av henne i sommar..

 4. Har precis läst ut Den hemliga trädgården av Kate Morton , kan rekommenderas! Ska börja på En dåre fri av Beate Grimsrud.

 5. Jag hoppas såklart hinna läsa din senaste! Spar alltid alla grymma deckare till semestern när jag har tid att läsa mer frekvent. En annan favorit är Mari Ljungstedt vars senaste pocket Det fjärde offret ligger och suktar i min bokhylla. Men den spar jag till veckan jag spenderar på Gotland.

 6. Har just börjat läsa ”Kommer aldrig mer igen” av Hans Koppel. Har även tänkt läsa dessa böcker i sommar:
  Den sista akten – Mari Jungstedt
  I stundens hetta – Viveca Sten
  Gideons ring – Carin Gerhardsen
  Den som törstar – Kristina Appelqvist
  Läste ut ”Pojken som slutade gråta” av Ninni Schulman häromdagen, kan rekommendera den 🙂

 7. Åh, det finns så många böcker på min sommar- lista. Här är några:

  Jens Lapidus- Livet Deluxe
  Carin Gerhardsen- Helgoner
  Per Anders Fogelström- Barn av sin stad
  Mari Jungstedt- Det fjärde offret
  Anders De La Motte- [buzz]

 8. Får återkomma om det eftersom jag åker till Sverige på onsdag och då planerar att gå raka vägen till bok handeln (nästan) just nu läser jag Linwood Barclay alltför nära och tycker sådär. Dina böcker är i alla fall med på inköpslistan eftersom jag ff bara läst vecka 36…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..