Tack och adjö!

20120621-231450.jpg

Idag var min sista dag på Amelia specialtidningar. Och min sista Amelia-tidning jag gjorde med Terri (till höger: vi har arbetsuniformer på oss, inga konstigheter alls.) Det känns lite vemodigt, eftersom det har varit fantastiskt kul att göra tidning ihop. Men i höst ska jag skriva bok och Terri går vidare till Damernas värld. Skönt i alla fall att gå i mål med Amelia Vänta barn, som blir en jättefin tidning (i butik i augusti). För att vara hundra procent säker på att Terri aldrig ska glömma mig, så gav jag henne min mus:

20120621-232117.jpg

Jag tror att den kommer att passa fint på Damernas!

  1. Va på ica igår och skulle köpa Amelia baby och tänkte att jag kan i alla fall läsa de nu när jag är här i Sverige över sommaren, men det fanns ingen:( är det bara speciella affärer som säljer den eller hade de bara sålt slut?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..