Läsarnas boktips!

Tack för boktips! I ett tidigare inlägg lovade jag att länka till alla som tipsade om sin sommarläsning, så här kommer det:

HS ska läsa: Dödssynden av Harper Lee, Kristin Lavransdotter av Sigrid Undset, Tre starka kvinnor av Marie Ndiaye, En halv gul sol Chimamanda av N. Adichie och Niceville av Kathryn Stockett.

Helena Milton: Jag har läst Jenny av Sigrid Undset som en del i den klassikerutmaning jag är med i under sommaren. Den tyckte jag om. Jag ska också läsa Vävarnas barn av Per Anders Fogelström och efter att ha lyssnat på ett inspirerande porträtt på radion av den franska berömda författaren Colette ska jag även läsa något av henne i sommar..

Anna: Har precis läst ut Den hemliga trädgården av Kate Morton , kan rekommenderas! Ska börja på En dåre fri av Beate Grimsrud.

Terese Alvén, sparkibaken.se: Jag hoppas såklart hinna läsa din senaste! Spar alltid alla grymma deckare till semestern när jag har tid att läsa mer frekvent. En annan favorit är Mari Jungstedt vars senaste pocket Det fjärde offret ligger och suktar i min bokhylla. Men den spar jag till veckan jag spenderar på Gotland.

Nilla: Har just börjat läsa ”Kommer aldrig mer igen” av Hans Koppel. Har även tänkt läsa dessa böcker i sommar: Den sista akten – Mari Jungstedt, I stundens hetta – Viveca Sten, Gideons ring – Carin Gerhardsen, Den som törstar – Kristina Appelqvist. Läste ut ”Pojken som slutade gråta” av Ninni Schulman häromdagen, kan rekommendera den.

Emma Ström: Jag har precis börjat på ”The Imperfectionists” av Tom Rachman. Jättebra so far!

Moa: Jag ska läsa Murakamis 1Q84 Och Joyce Carol Oates i massor, för det är min favorit!

Helena: Åh, det finns så många böcker på min sommarlista. Här är några: Jens Lapidus-Livet Deluxe, Carin Gerhardsen-Helgonet, Per Anders Fogelström-Barn av sin stad, Mari Jungstedt- Det fjärde offret, Anders De La Motte- [buzz].

Jennifer: Har tänkt läsa Agaat av Marlene van Niekerk i sommar.

Therese: I sommar ska jag läsa Isabella Löwengrips bok Egoboost!

Linda: Jag ser fram emot en stund på stranden med Viveca Stens senaste – I stundens hetta

Londonswede – Sara: Just nu läser jag Linwood Barclay Alltför nära och tycker sådär. Dina böcker är i alla fall med på inköpslistan eftersom jag ff bara läst Vecka 36 …

  1. Sista men inte minst: ett tips om en nyöversättning: De fyras tecken (från 1887) som är den andra kriminalhistorien av dr Arthur Conan Doyle. Sherlock Holmes är i högform. Läs och njut!

  2. Skriv din kommentar hä

    Jag har idag fått ett paket från ADLibris. Där ska jag först läsa Vila i Frid. Sen Jonas Moström som också skriver bra. Trevlig sommar kram Anita.

  3. Vad roligt med boktips!

    Själv ska jag läsa ”Den vita frun” av Frida Skybäck. Känner mig verkligen peppad eftersom hennes första var så bra.

    Trevlig sommar/Anna L.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..