Kupés omslag: bakom kulisserna

Om du har åkt tåg i sommar så kanske du har sett Kupés omslag med deckarförfattare. Den plåtningen var en riktigt obehaglig upplevelse – det är ju inte varje dag jag hänger med 16 andra lika galna människor (he he) … Till och med spetsklänningen som jag har på mig (från Style by Tyra) fick bestående men.  Här är ett tidigare inlägg med bilder från den fotograferingen och idag tänkte jag visa några fler bakom kulisserna-bilder:

Mari Jungstedt blir piffad.

Nej, det är inte en avancerad EKG-apparat på golvet framför Alexandra Ahndoril .

Jan Arnalds slipsknutsfärdigheter sätts på prov.

Katarina Wennstam får naglarna fixade.

Jag passar på att fota i pausen samtidigt som Mari Jungstedt.

 Resultatet rullar runt på alla tåg i Sverige just nu.

  1. Hej Sofie!
    Flera utav mina komisar har läst dina böcker och tycker att dem är jättebra. Skulle själv vilja läsa dem nu! åker till Spanien på Söndag och hade tänkt att köpa med mig de böckerna så jag kan ligga och läsa dem på stranden. Men jag vart lite osäker på om jag kan köpa dem på Arlanda. Kan man det? I vilka butiker finns dem att köpa, är det alla bokhandlar osv? och är det vecka 36 som är först och sedan vila i frid?
    En kompis hade börjat med vila i frid och sedan vecka 36.. lika baklänges sådär, haha.

    1. Hej! Kul att du vill läsa mina böcker 🙂 På Arlanda hittar du Vecka 36 och I stället för dig hos Pocketshop! Börja med Vecka 36 och läs inte baksidan på I stället för dig (varning för spoiler!). Det går också bra att börja med Vila i frid, som är en helt ny serie, men den finns inte i pocket än (kika i vanlig bokhandel, typ Bokia och Akademibokhandeln). Lycka till och ha en trevlig semester!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..