Höstlovsresa, ja tack!

Efter den här regniga sommaren så är jag väldigt sugen på att åka iväg utomlands på höstlovet. Och julen. Och sportlovet. Och påsklovet. Kruxet är: 1. Det är dyrast på skolloven. 2. Jag är flygrädd. Men i alla fall. Jag letar fortfarande efter det perfekta resmålet för mig och min familj. Krav: Inte för lång flygresa, max 6 timmar. Bra hotell med fräscha rum, där alla fyra får en riktig säng att sova i. (Villa med egen pool går också utmärkt). God mat, fin och ren strand. Inte för lång transfer från flygplatsen OCH inte för galet tidigt avresa på morgonen eller för sent på kvällen. Det ska vara soligt och varmt på resmålet och hotellet får gärna ha bra utbud med sportaktiviteter. Jättehotell med tusen skrikande barn och föräldrar som inte bryr sig går bort. Funderar på att gå in på en resebyrå och se vad de kan plocka fram … Nu är mitt och min dotters reportage från Turkiet ute i amelia. Läs i tidningen vad vi tyckte om hotellet, eller gå in här. Här är några bilder från resan:

Likadana klänningar från House of Lola.

Vattenrutschkanorna var MYCKET populära.

Min vackra dotter på strandpromenad.

Hotellets ena pool.

Hamam för två.

Piratklubb för alla barn.

Ännu en vattenrutschkana …

Silent pool: för trötta föräldrar som vill vila när barnen är på piratklubben.

LOADING..