Vila i frid: Månadens pocket

Pocketglädje! Jag sitter och hajfajvar med mig själv hemma vid köksbordet. Skämt å sido, men att min nya bok får vara ”Månadens pocket” är en fantastisk sak för mig. Det innebär att Vila i frid kommer att finnas i hela landet på ställen som Coop, Citygross, Willys, Ica och Hemköp. Det låter kanske som en självklarhet, men det är det verkligen inte. Väldigt få böcker väljs ut, så jag är så tacksam och glad över att det blev min den här gången! Nu håller jag tummarna att Vila i frid blir en riktig succé. Och jag kan avslöja att det ser väldigt lovande ut – den är redan på väg att gå om I stället för dig försäljningsmässigt trots att den bara har funnits tillgänglig i några dagar. På många ställen har den inte ens hunnit packas upp än … På Bokus ligger den tvåa på topplistan och på Adlibris sexa just nu. Så idag finns det alla anledning att skåla och det ska jag göra på den här duktiga författarens releasefest ikväll!

PS. Pocketstället har gjort en kort intervju med mig, där jag tipsar om bra läsning. Klicka här!

LOADING..