Oh. My. God.


ETTA på topplistan på Bokus är helt galet! På måndagar summerar nätbokhandlarna förra veckans försäljning och vecka 36 verkar ha varit en fullträff för Vila i frid – Bokus pockettopplista: etta. Adlibris: fyra och Bokia: sjua. Att över huvud taget få vara med på en topplista är stort. På några av dagens listor dyker även I stället för dig upp, fantastiskt! Nu ska jag skriva ett kapitel på fjärde boken innan det är dags att åka på skolutflykt med min yngsta dotter. Kram

  1. Grattis vad kul!
    Har förstått att det här med topplistor är viktigt men hur många böcker handlar det om rent konkret? Finns det någon lista där man kan få reda på hur många ex en viss bok har sålt eller är det bara förlagen som sitter inne på den informationen?
    /G

    1. Gesica: Det är bara förlagen, jag vet faktiskt inte själv vilka siffror det handlar om på just Bokus men totalt sett har jag koll på försäljningen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..