Dagens jaaaaa!

20120912-203641.jpg

Äntligen fick jag se min bok i en matbutik! Precis intill kassorna på Engströms livs på Nockeby torg finns det fina pocketstället. Det var dagens jaaaaa! Dagens neeeej var att jag satt hemma i fyra timmar och väntade på en leverans, som givetvis kom i sista sekund OCH dessutom visade sig vara fel. Så nu är vardagsrummet fullt med jättekartonger med fula stolar som vi ska skicka tillbaka (varför köpte vi på nätet?!) och den sura erfarenheten går på minst 500 spänn. Det känns ungefär lika kul som att betala en p-bot på 550 kronor för att vi ställde bilen på en grusplan utanför skolan och gick på föräldramöte, helt ovetande om att man inte fick parkera där (förra veckan). Livets skola kostar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..