Vortex-guld

20120915-163124.jpg

När jag vaknade imorse hade jag ingen aning om att jag skulle bli klubbmästare i Vortex idag – jag hade aldrig hört talas om Vortex. Om någon hade frågat mig vad jag tror att det är så hade jag gissat på vårtmedel. Så jag skrek inte precis av glädje när min man kommer och säger att han har anmält mig i Vortex och kula på Bromma IF:s klubbmästerskap. Vi var ju där för att heja på vår dotter – inte för att göra mig till åtlöje. Men, men. Eftersom jag tyckte att det var så fruktansvärt pinsamt att vara med så skojade jag lite och drog igång en klapp innan mitt kast. Några förväntade sig nog ett världsrekord på ingång och stod beredda med kameror men Vortex-fanskapet smällde i marken på 14 meter (ett medelmåttigt kast för Flickor 9). MEN: jag kammade hem guldet …

20120915-163849.jpg

… även i kula! Du ser ju själv vilken strålande teknik jag besitter. Inte övertygad? Då är det läge att ta fram resultatlistan, beviset:

20120915-163954.jpg

Vad sa du? Att det var stort av mig att vinna? Nähä, du stirrar dig blind på antal deltagare alltså. Partykiller! PS. Min man och jag är fortfarande gifta men han tog en stor risk och hämnd kommer när han minst anar det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..