Kaoset före bokmässan

Min puls ville inte riktigt gå ner i viloläge igår när jag skulle sova. Och det kanske inte är så konstigt: dagen började med att jag med nöd och näppe fick med barnen till skolan, båda med lunchmatsäck. Varje morgon lyckas de trissa upp stämningen rejält och av någon anledning också sinka händelseförloppet så att vi alltid kommer iväg i sista sekund (du märker att jag inte tänker ta något som helst ansvar). Efter lämningen tog jag en kaffewalk med en kompis och sedan åkte jag till banken och signerade handpenningslån (vi har köpt hus!). Sedan åkte jag via tippen för att slänga skräp, för att åka vidare till Clas Ohlson och handla glödlampor och allt möjligt konstigt i elväg. Gick ut och lastade in i bilen, tillbaka till Åhléns för att handla badrumsprylar, sedan Systembolaget och slutligen storhandling på Coop Forum. På vägen hem ser jag att bensinen nästan är slut, så jag åker in på Shell och tankar. Någonstans mitt i alltihop åt jag också lunch på cirka tolv minuter. Så från 10 till 13 hann jag med det jag precis berättade. Det var bara början: sedan fortsatte dagen med packning och rensning hemma. Herregud, vad med onödiga saker man har samlat på sig genom åren! Jag som inte ens gillar prylar …

Men nu lämnar jag kaoset för en stund: jag är på väg till bokmässan! Gissa vilka de första var som jag träffade på tåget? Camilla och Martin! Börjar oroa mig för att hon förföljer mig nu när Vila i frid klättrar förbi Änglamakerskan på vissa topplistor. Hon har redan skrivit på Twitter att jag inte bör äta eller dricka något på tåget, hjälp!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..