Drömmen om en skrivarlya blev sann

Min nya skrivarlya! Här ska jag sitta och skriva, påta i trädgården och odla morötter!

Var där precis och ”inredde” köksfönstret.

På området finns den här vackra solrosen.

Söta skyltar.

När vi flyttade till Bromma för över fem år sedan så gick jag och promenerade med barnvagnen en dag och hamnade i Stora Mossens kolonilottsområde. Mitt hjärta smälte direkt! Jag älskar små hus och vackra trädgårdar. Så jag tog reda på hur man gjorde om man ville köpa ett hus. Det var dock inte så lätt som jag hade hoppats på: man får stå på en kölista och vänta i flera år. Och i våras var det min tur att få gå på visning. Jag skrev upp mig på ett objekt men turen föll inte på mig. Och den här gången var jag på bokmässan när visningen ägde rum. Men dagen efter, alltså i söndags, gick jag med familjen till området och spanade in de ställen som var till salu. Och en jättetrevlig man från styrelsen visade oss husen. Jag blev förtjust i det röda huset och på måndagen ringde mannen och frågade om jag fortfarande var intresserad. SÅKLART! Jag kan knappt förstå att det är sant trots att jag var där idag och skrev kontrakt och fick nycklarna i handen. LYCKA!

LOADING..