Skrivbordet på plats

Igår skrev jag en stund på morgonen, sen gick jag till skrivarlyan med en jättepåse med saker: spackel, målarfärg och nästan det mest avgörande: en kaffebryggare. Jag hade mejlat en kvinna om en annons på stol och skrivbord kvällen innan och vi hade kontakt under dagen. På eftermiddagen kunde hon åka till Bromma med sakerna och se så fint det blev! Igår diskade jag allt porslin i huset, städade rent på alla smutsiga hyllor, spacklade och målade. Jag fick fin besök vid tre tillfällen, jättekul! Nästa steg är att tapetsera om, eftersom tapeten i skrivdelen är gammal och smutsig. Egentligen vill jag lägga om golvet också men en sak i taget! Skrivarlyan är något av det roligaste som hänt mig (okej, efter bröllop och barn): jag älskar nämligen små hus och att få fixa och dona både med inredning och trädgård. Men kanske inte just idag när regnet öser …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..