Nya tapeten på plats

20121010-193200.jpg

Tapetserade nästan ihjäl mig idag och hann aldrig öppna manuset.

20121010-193252.jpg

Har tapetklister över hela kroppen nu men det var det värt!

20121010-193339.jpg

Väggarna är bubbliga och långt ifrån perfekta men jag är så nöjd och glad ändå! Det duger fint åt mig. Skönt att göra något annat än att stirra sig blind på kommentarer på min författarsida på fejjan. Det spårade ur lite igår och plötsligt hade en kvarts miljon (!) läst mitt inlägg och tyckt massor bra och dåligt om min insamling till Rosa bandet. Synd att folk ska hitta negativa saker när man vill göra något bra men så kommer det väl alltid vara. Jag väljer att fokusera på alla som är positiva!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..