Två tummar upp

Att storhandla på Coop Forum och få syn på den här bokhyllan … ja, du kan ju gissa hur det känns! Jag fick lägga band på mig för att inte skrika – men kunde inte låta bli att ta ett glädjeskutt. Idag var det första gången jag såg en fysisk topplista, med min bok högst upp. Hoppas att det inte var sista. Önskar dig en härlig fredagskväll! Själv blir det lugnt hemma, eftersom jag var ute här och ”röjde” igår.

  1. Nu har jag läst alla dina böcker och jag fullkomligt älskar dem! Det enda ”problemet” med dem är att jag inte får nåt annat gjort för jag måste bara läsa klart boken först…. 🙂
    När kommer nästa spännande bok? Gissar på en uppföljning av Vila i frid 🙂
    Lycka till med ditt fortsatta skapande!
    Mvh Eva

    1. Tack Eva! Vad roligt att höra! Jag sitter faktiskt och skriver på manuset just nu och visst har du rätt: det är en fortsättning på Vila i frid, med Emma Sköld och hennes syster! Den ska komma ut nästa år, förhoppningsvis före sommaren! Mvh Sofie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..