Halvvägs genom manuset

Skrivandet flyter äntligen på och jag tycker att det är roligt att skriva. Det tog två månader och 325 777 tecken att hamna i den känslan. Eller ja … just IDAG kändes det bra. Jag satt på Park konditori och skrev. Lite lyxigt att byta den toalett- och vattenlösa skrivarlyan mot ett fik! Särskilt med tanke på att något gick lite snett med vedspisen igår. Röken kom liksom inåt istället för ut genom skorstenen. Det blev en liten kamp där mot spisen och när jag kom till skolan för att hämta barnen stank jag rök. Min ena dotter tittade konstigt på mig: ”Mamma, du luktar prickig korv!” Men imorgon ska jag visa spisen vem som är chef! Det är oväntat roligt att elda (när det fungerar). Tror att jag har hittat en ny hobby!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..