På scenen i Göteborg

Så här såg jag ut strax innan jag gick upp på scenen i bankettsalen på Park i Göteborg och pratade inför över hundra bokhandlare och bibliotekarier. Jag flög till Göteborg igår för att prata 2×10 minuter idag. När jag kom ner igår kväll så åt jag middag med författarna Anna Fredriksson, Josefine Sundström och Calle Marthin. Otroligt trevlig och djupt litterär middag! Lasse Åberg hängde i baren, bara en sån sak. Och så i morse gick jag upp, åt hotellfrukost, och var sen redo för scenen. Det gick lite knackigt första framträdandet, eftersom jag minuterna innan fick höra om tsunamivarningen på Hawaii, där min svåger bor. Läskigt men det skulle visa sig senare att allt gick bra, puh! Lite obehagligt sammanträffande att jag började läsa ”För då minns jag kärleken” igår på flyget. Boken handlar om tsunamin i Thailand. Det är min kompis som har skrivit den tillsammans med tjejen som drabbades och förlorade sin pojkvän.

20121028-164911.jpg

Eftermiddagens framträdande gick lite bättre – i alla fall efter ett tag när jag började andas igen. Det är med skräckblandad förtjusning jag står på scenen och pratar. Och nu är jag klar och på väg hem efter en superbra helg i Göteborg! Trevlig söndag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..