Skridskopremiär

Äntligen är jag i gång med träningen igen! Jag blev sjuk efter ett nattbad i poolen hos Läckberg & Melin i mitten av augusti (har frågat vilket gift de använder för att bli av med farliga konkurrenter, väntar fortfarande på svar!). Så under hösten har jag inte kunnat träna någonting. Men nu i veckan kände jag mig äntligen riktigt bra igen och brände därför av två löppass, ett pilatespass och nu i dag skridskoåkning i ishallen med barnen. Så himla roligt! Vi åkte till Skridsko-Johan i Blackeberg förra helgen och fixade ordning allas skridskor. Där kan man byta in och slipa osv. Dessutom värmde jag upp mina hockeyrör och formade dem efter fötterna. Snacka om skillnad! Innan har det gjort ont i tårna att åka men nu sitter de där de ska – utan att skava. Barnen fick konståkningsskridskor, de har börjat köra det nu och älskar det! Jag är egentligen emot för många aktiviteter för barnen (bara stressigt) och har därför inväntat att de faktiskt ber om något själva. Och när det gäller konståkning har de varit rörande överens om att de ville börja med det. Efter en träning så är de bara ännu mer taggade (ha ha). Åttaåringen snurrar redan runt som en liten isprinsessa, ska bli spännande att se vad det kommer att leda till! Viktigast är att de har kul såklart – som förälder blir man ju stolt bara de lyckas bromsa själva, typ.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..