Mitt sista inlägg

30 november 2012 7 kommentarer
Allmänt

Tack för mig! Nu slutar jag blogga men fortsätter twittra, instagramma och uppdatera min facebooksida, vara mamma, fru, vän, syster och författare (utan inbördes ordning). Jag kommer garanterat sakna er och bloggen med det ska bli skönt att inte tänka livet i bilder och inlägg dygnet runt. Och så ska vi flytta om en månad också, så jag lär inte vara sysslolös!

Stort tack till alla som har läst!

Kram Sofie

7 kommentarer

Hej
Första gången som jag är inne på din blogg. Är en nyfiken typ och därmed också en sjukare av deckare. Tillika är jag fritidsboende på Österlen, vilket gör att jag givetvis läst dina två böcker.
Undrar nu bara varför du gjort ett fotomontage på dig och Jonas Gardell? Du är ju vacker som en dag när du är dig själv.

Skriv en kommentar