Söta saker

Lördagslänkar

Visst är det fantastiskt trevligt med långledigt! Nicklas och jag har bestämt att ta lite semester från bokfotograferandet under helgen och det känns som en fantastisk idé när solen skiner och man kan gå på vårpromenad med någon man gillar istället för att vända upp och ner på köket och tappa nymalt mandelmjöl över hela golvet. Hoppas ni har en riktigt trevlig helg, ni också! Här är några godsaker som jag inspirerats av under veckan som gått.

Härliga jordgubbsmaränger från Night baking.

Utan kaffe stannar världen. Eller i varje fall jag. Baking and books har gjort ljuvlig café au lait med choklad och mandel.

The Food Librarian bakar Martha Stewards trevliga citron- och ingefärskakor.

Och så den här. Underbar banana bread cobbler från Bake or break.

Kommentera

Kommentera
ANNONS
ANNONS