Söta saker
Annons

Something old, something new...

Än en gång har ni överträffat er själva. Bidragen till februaris Månadens sötsak är en studie i kreativitet och inspiration och alla har verkligen lyckats hitta på riktigt goda saker på temat NYGAMMALT:

Linnea gjorde nya kakor i gamla vackra formar.

 

Louise bjöd på rasberry cheesecake.

Anne gjorde tvistad banankaka.

Sofie bakade biskvier med saltlakrits.

Linda bjöd på smulpaj.

Söta små vitvinbärskakor kom från Sara.

Charlotte gjorde fläder-curd.

Minna bakade kanelbullar, fast med kokos och lime.

Lisa bakade charmiga whoopie-semlor.

Härlig citronmousse- och lakritstårta kom från Pehrnilla.

Hanna bakade banan- och kakaobullar.

Ljuvliga bullar med vit choklad från Ingegerd.

Från Sarah kom fudgekakor med lakrits och choklad.

Sandra bakade nyskapande sockerkaka.

Li gjorde macarons i form av små prinsesstårtor.

Therese bjöd på ljuvliga biskvier med mascarponesmörkräm och jordgubbar.

Mazlin gjorde red velvet cupcakes.

Solgula citrusmazariner från Eva.

Helene gjorde hallongrottor, fast med lemon curd.

Annorlunda semlor från Midia.

Härlig glassbomb från Fru C.

Söta små ice pops från Anna.

Linda bakade härliga kolakakor.

Pastellfina lavendeldrömmar från Linda.

Mårtenssons bjöd på crème brûlée med apelsin.

Tina gjorde muffins av sockerkaka och kexchoklad.

Maja gjorde finfin citrus-savarin.

Angelica gjorde en kryddig kladdkaka.

Ida gjorde hallongrottor på nytt vis.

Anna gjorde apelsin- och chilichokladbollar.

Ester bakade chokladbollar med chili.

Från Kamila kom sockerkaka med vanilj och hallon.

Chanette bakade semlor med dumlegrädde.

Susanne gjorde chokladbollstårta.

Anna Maja bakade Annakaka med blåbärssylt.

Elin bidrog med härligt upphottade mördegskakor.

Emma bjöd på mini-semlor och hallonsemlor med choklad.

Från Sara kom härliga sockerbullar med choklad.

Sana bakade blommig rulltårta.

Sandra bakade vanilj- och hallonhjärtan.

Johanna gjorde muffinssemlor.

Linn bjöd på ostkaka.

Erika gjorde en nyversion av napoleonbakelser.

Marie bidrog med toscapäron.

Underbar drömtårta från Rebecca.

Nellie bjöd på annorlunda tiramisu.

Kaksmulan bakade semmelcupcakes.

Linda gjorde citrongrottor.

Ulrika bakade nyskapande kolasnittar.

My bakade budapestrulle.

Sara gjorde anorlunda chokladsemlor.

Mor-Mia gjorde om hallongrottorna till chokladgrottor.

Från Sabina kom söta mintiga småkakor.

Rebecka gjorde kladdkaka med banan.

Annica bjöd på glutenfri variant av Sivliakaka.

Marina gjorde serbiska valnötskakor.

Nanna bakade gråtbakelser.

Anna gjorde härliga saffransmuffins med tranbär och rosenvatten.

Sofia hittade ett nytt sätt att baka budapestbakelser.

Tessan bjöd på shortbread med roibos.

Angela gjorde om sju sorters kakor till sju sorters glass.

Härliga hallongrottor med saltlakrits från Frida.

Bertan bakade saftig chokladkaka på nygammalt sätt.

Gerda-Thyra gjorde bohuslänsk äggost på nytt vis.

Emma bakade fina småkakor med vit choklad.

Päron- och hallonbiskvier kom från Sara.

Malin bakade 80-talskaka med kokos.

Cecilia gjorde fina babysemlor med lemon curd.

Och Kjersti bjöd på en ny variant av mormors chokladsnitt.

Tack för alla fina bidrag! Redan imorgon är det dags för nästa utmaning i Månadens sötsak – missa inte det!

 

 

Annons
  • http://sotasaker.com Tea

    Å, gillar ordet bakrevolution!

  • http://www.paradiserecipe.com Nena

    Harliga recept alla kommit med…jag hittade ingen fantasi och kunde inte komma pa nagot att bidra med, hoppas pa battre fantasi nu i Mars manad:)
    Kramar,
    Nena

  • http://www.hemmahoslinn.se Linn

    Å vad många, du har verkligen startat en bakrevolution här! Jag tror att min favorit är Linnéas fina kakor, men jag har bara kollat igenom de med bilder hittils..

  • http://hoglundshomemade.blogspot.com/search/label/cupcakes Linnea

    Ah vad underbart o se vad alla andra hittat pa for fornurligheter pa temat Nygammalt:) Langtar till nasta manadens sotsak redan! Linnea

  • http://sotasaker.com Tea

    Hej! Det låter ytterst olyckligt. Om bröd inte får färg kan det bero på att de gräddats för långt ner i ugnen, att det är någon typ av varmluft/gasugn eller att temperaturen är för låg. I övrigt vet jag faktiskt inte.

  • sara

    Hej! Jag bakade precis ”grova bröd med rågkross” och jag undrar varför mina ser helt gråa och oaptitliga ut och inte gyllenbruna som dina verkar vara på bilden? Vad gjorde jag för fel? De var till och med inne längre än 10min eftersom de aldrig fick någon färg. Jag hade bara ljus-sirap hemma kan det bero på det? Tacksam för svar:) Tack för inspirerande blogg! //Sara

  • http://sotasaker.com Tea

    Eller hur! Superroliga bakverk den här omgången!

  • http://frkkaka.blogspot.com Tina N

    Nu vill man bara vara ledig och provbaka! :)

  • http://bullmammasara.blogg.se sara

    Masso med fina bakverk! Detta är ju superkul! Spännande & se vad det blir denna månad =)

  • http://toveb.typepad.com/doublecream ToveB

    Åh, vilken underbar blandning av nytt och gammalt! Måste testa massor. :-)

  • http://martenssonskok.blogspot.com Mårtenssons kök

    Så många härliga bidrag, en hel massa spännande att kika vidare på.
    Nu ser vi fram mot vad du ska lyckas klura ut denna månaden…

ANNONS
ANNONS