Söta saker
Annons

Glöggpannacotta

Juligare efterrätt än så här får man nog leta efter. Löjligt enkel att koka ihop och perfekt att servera i små portionsformar på julbordets söta avdelning. Så här gör man den:

  • 2 dl grädde
  • ½ dl gelésocker
  • ca 2 msk glögg

Blanda grädde och gelésocker i en kastrull. Dosera glögg efter smak. Koka upp och låt koka under lätt omrörning i en halv minut.  Fördela i glas och ställ att svalna så att pannacottan stelnar.

Foto: Nicklas Thegerström.

Annons
  • http://bakeoholic.wordpress.com/ Bakeoholic

    Oj, detta måste jag verkligen prova, är helt besatt i allt vad pannacotta heter!

  • http://sotasaker.com Tea

    Två större.

  • http://evaspysselblogg.blogg.se/ Eva

    Det ser smaskigt ut och vilka fina sugrör

  • Ewa Nilsson

    Har just gjort glöggpannacottan, ska smaka den senare ikväll.

  • Ewa Nilsson

    Tur att du finns i juletider (ja, annars också för den delen), men jag har haft särskild stor nytta av dig i denna julförberedelsernas jäktiga dagar. God Jul

    Ewa

  • http://kimlundin.blogg.se Kim

    Hur många portioner blir detta?

ANNONS
ANNONS