Söta saker

Fettisdagen

Det är inte vilken tisdag som helst idag, vänner, utan självaste Fettisdagen! Ni vet vad det innebär: Så många semlor som det är fysiskt möjligt ska inmundigas under de kommande 24 timmarna. Köpta, hembakade, klassiska eller nyskapande spelar ingen roll. Här är några recept för den som vill göra sina egna.

Klassiska semlor

Vaniljsemlor

Chokladsemlor

Kommentera

Kommentera

Hej Therésia !

Första, Jag vill gratulera dig för din underbara blogg.

Idag, Jag har skrivit på min blogg en annan version av semla.

Hälsningar

PabloD

PabloD http://www.pablodgourmet.com 2013-02-28 08:52 /

Kul med olika varianter på semlor, måste testas :)

Sofia http://www.fixarfia.se 2013-02-17 10:51 /

Älskar semlor och bakade faktiskt egna i år. Blev överraskande goda!

Karin http://matblogg.bloggplatsen.se/ 2013-02-13 11:38 /

Man skär snett nedåt i bullen i en triangel.

Tea http://sotasaker.com 2013-02-12 15:08 /

Hur gör du när du skär locket? Ser så fint ut!

Felicia 2013-02-12 10:46 /

Spännande med chokladsemlor, måste nog testa dem! Liza

Liza Kettil http://visaliza.blogspot.se 2013-02-12 10:07 /

Åh, härligt :D

HANNA http://hannalovisasol.se 2013-02-12 08:47 /

ANNONS
ANNONS