Söta saker

Om mig

Jag heter Therésia Erneborg och är journalist och kokboksförfattare. På Söta saker bloggar jag om bakning, sötsaker, bokskrivande, foto och andra trevliga vardagsbestyr. Min första bok, Söta sakerkom ut 2010. Bok nummer två, Sött från förr, kom ut 2013. Min senaste bok heter Julens söta saker och kom ut i höstas.

För jobbförfrågningar eller samarbeten: kontakta mig på theresia.erneborg@gmail.com

Följ mig och bloggen på;

Instagram @sota.saker

Facebook sotasaker

Twitter @teaerneborg

Och skriv gärna ner tips eller ställ frågor i kommentarsfältet!

Kommentera

Kommentera

Hej,
Ledsen för sent svar! Man kan nå mig på theresia.erneborg@gmail.com

söta saker http://blogg.amelia.se/sotasaker/ 2015-02-23 13:46 /

Hej Therésia,

Jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med dig. Har du någon mailadress jag kan nå dig på?

Vänligen,
Canan

Canan 2014-12-18 11:44 /

Ok, ja det verkar vara en svår fråga att få ett helt klart svar på! Men tack för att du tog dig tid att svara! :)

Emma 2014-10-19 22:58 /

Hej! Vad jag förstår är flytande glykos och glykossirap i stort sätt samma sak. Åtminstone verkar de gå att använda på samma sätt, men jag vågar inte svära på att de är helt identiska. Någon annan som vet?

theresiaerneborg http://blogg.amelia.se/sotasaker/ 2014-10-19 11:50 /

Hej! Har en fråga som jag hoppas du kan svara på! :) Är det någon skillnad på glykos och glukossirap och i så fall vad? Har försökt att googla, men alla säger olika :)
Tack på förhand!
/Emma

Emma 2014-10-15 21:18 /

Hej! Det är några tidiga inlägg som strular, men jag försöker skapa om dem efterhand som jag upptäcker att de saknas. Chokladkolan har fått ny adress här: http://blogg.amelia.se/sotasaker/2012/11/21/varldens-basta-chokladkola/

theresiaerneborg 2014-09-04 23:41 /

Hej! Månadens sötsak har tagit sommaruppehåll, så det är därför du inte hittar den. Eventuellt kör vi igång i höst igen!

theresiaerneborg 2014-09-04 23:38 /

Hej! Jag använder kokosolja till allt möjligt. Framför allt gillar jag att använda den till att smälta choklad. Det borde gå att byta smält smör mot olja i många typer av kakor. Testa loss tycker jag!

theresiaerneborg 2014-09-04 23:37 /

Hej! Jag har en fundering om bakning med kokosolja som är så inne nu. Har du provat att baka småkakor med kokosolja istället för smör? Tror du att det skulle funka att byta smör mot kokosolja i mördeg, som mjölkfritt alternativ (är inte förtjust i margarinet av olika slag utan vill ha det så naturligt som möjligt)? /Charlotte

Charlotte 2014-08-13 11:03 /

Hej! Jag undrar var detta recept http://blogg.amelia.se/sotasaker/branda-mandlar-enligt-emanuel/ tagit vägen? Samt ett annat på chokladkola. /Simon

Simon 2014-07-23 19:56 /

Hej. Jag följde din blogg och var så kul att gå in och kolla vad du hittat på, tycker personligen att det blivit rörigt sedan du flyttat din blogg hit… Hittar inte julis månadens sötsak… ?? Var ju så kul att ta del av andras sötsaker och känner att jag inte vet riktigt vart jag ska titta, annonser överallt….

Therese 2014-07-10 15:33 /

Håller helt med!! Älskade din mysiga blogg, den här är inte alls trevlig…. Trodde helt klart ja kommit fel o började googla på andra saker för att ”hitta rätt”, men fick inse att det var såhär de såg ut numera… Synd!

Ennelie 2014-06-04 13:36 /

Det kan man säkert! Jag har nog aldrig provat att mosa fryst banan.

theresiaerneborg 2014-04-28 15:51 /

Neeeejjjjj!
Vad har hänt med din mysiga bakblogg! Den trevliga känslan är helt borta sedan flytten till Amelia. Massa skräpannonser som förstör.

NB 2014-04-28 13:32 /

ANNONS
ANNONS