Tonsätt sommaren!

Som invånare i Sveriges avlånga land är det bra att påminna sig om textraden i Idas sommarvisa. ”Du ska inte tro det blir sommar”. Sen behöver vi inte sjunga längre. det är tryggast så. Så när temperaturmätaren gör ett glädjeskutt, så gäller det att passa på. Imorrn kan det vara över. Så här tonsätter du en kväll med rosé och sol.

Du vet den perfekta känslan som infinner sig när det äntligen blir sommar. Igår kväll kom den. Vi var på Strandbryggan för säsongens invigning (vilket sammanfattningsvis betyder ostron, rosé, ett hav av Tom Ford solglasögon, blossande kinder och rätt så mycket påmana.)

foto: My Martens

foto: My Martens

Men inte behöver du befinna dig på en sån plats för att njuta av den perfekta sommarkvällen. Balkongen, picknickfilt, en park, gott sällskap och bra musik duger ypperligt för att själen ska bli lika varm som huden.

Här kommer de (enligt mig) bästa lounge/sommar/myslåtarna att avnjuta till solnedgångens dramatiska föreställning. De flesta är klassiker som aldrig får sluta spelas. Höj volymen och njut loss!

 

 

……..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..