Vattentätt tips som flyter

Till nästa år blir det väl både drönare och GoProhjälm. Eller inte. Det räcker långt med ett vattentätt mobilskal, om du ska dokumentera sommarens blöta lekar.

Att lägga 1000 kronor på den perfekta luftmadrassen känns lite onödigt. Att lägga 1000 kronor på ett vattentätt fodral, känns väldigt försvarbart. För annars är det omöjligt att ta såna här roliga bilder:

IMG_9250

Ska du dessutom leka i vågor som kastar dig både hit och dit, som de gjorde den där dagen på La Digue, så rekommenderar jag en handledsrem som dessutom fungerar som ett flöte, ifall du ändå skulle tappa mobilen.

Catalyst vattenfodral är touch-känslig, perfekt att filma med under vatten – till och med om du skulle snorkla – och dessutom har den nya modellen en plan yta för kameralinsen, vilket gör att du slipper vattendroppar eller dylikt mitt i bilden.

Och om du funderar på om det verkligen fungerar, så bifogar jag tre bilder, tagna i poolen för att illustrera hur det hela funkar.

Mobil under vatten. Check!

Mobil under vatten. Check!

 

FullSizeRender-82

Flytrem runt handleden för extra säkerhet. Check!

 

Vattentätt tips som flyter! Check!

Vattentätt tips som flyter! Check!

 

Lycka till och ha så kul i sommar!

LOADING..