Adios amelia!

04 augusti 2017 5 kommentarer
Allmänt / Barn / Betraktelser / böcker / Debatt / familjeliv / Feminism / hälsa / Humor / Inspiration / jobb / kåseri / Krönika / Kultur / mat / mat/krog / mode/stil / Musik / Politik / Reklam/PR / Resor / Röda mattan / Skönhet/hudvård / Throwbackthursday / tips och trix / TV/film / vardagsliv

Är du lönsam lille vän? Skriver du glatt om sponsrad tandkräm för en liten peng? Ansluter du dig i kön till bespisningen där det dignar av inlägg kring mat, vikt eller träning? Jaså inte? Då bjuder vi ett torrt beklagande och tackar för den här tiden.

Jag skulle kunna säga att det har varit en härlig tid. Ett kreativt, spännande och roligt år av bloggande.

För det är sant.

Jag har skildrat livet som det kan vara. Ur mitt perspektiv förstås. Alla har inte möjligheten att åka till långväga resmål, de flesta står inte på röda mattan på filmpremiärer, eller jobbar framför kameran. Vad vi alla däremot delar är vardagens utmaningar, livet med barn, relationer, tankar kring små och stora händelser i världen, passionen för stil, kläder och saker som gör tillvaron både roligare och smartare.

Jag skulle kunna säga att det stundtals har varit en utmaning att anpassa bloggandet till jakten på fler läsare, med ”rätt” inlägg som attraherar en passande målgrupp, utan att tumma på integritet eller ärlighet.

Det är också sant.

Jag har producerat 453 inlägg, helt gratis under 1,5 års tid. Med 100% engagemang. Det är definitivt sant.

Jag skulle kunna säga att maskineriet bakom bloggkulisserna har varit väloljat. Att jag har fått stöd och uppmuntran. Ryggdunkar. Att initiativen på nya vinklar, idéer och samarbeten har haglat. Att min blogg har blivit proaktivt förvaltad av redaktionen.

Men då skulle jag ljuga. Av redaktionen – knappt ett ljud.

Är du lönsam lille vän? Borde du inte blogga om bakning istället för genus, barn, resor, feminism, politik eller produkttester som du bekostar själv?

”Tårtrecept ger högre rating… dear.”

Nej, jag vill inte lägga upp dagens recept eller klädlänkar. Jag har en livsstilsblogg. Men jag tror däremot att den här filmen kan bli viral om ni pushar den. Eller lyfter det här viktiga debattinlägget. Jasså, inte det? Det var synd.

Som en katt producerar en hårboll, är det lika naturligt för mig att skriva. Så det kommer jag att fortsätta med. Frågan är bara på vilken plattform. Och när.

Håll utkik på min facebooksida där jag uppdaterar allt kring mina öden och äventyr.

Tack för alla fina kommentarer, kritiska åsikter, uppmuntrande ord och inspirerande tankar.

Vi ses i ett annat forum. Det kan du vara säker på.

IMG_3889

5 kommentarer

Oj vad synd, jag har gillat dina inlägg massor!

Är din facebooksida öppen? Lycka till, hoppas du återkommer med en ny blogg snart!

Tack för fin läsning, kommer sakna det <3 Bakning? Förutom "hyfsat" tråkigt så finns det redan hundra bloggar om det, nej tack! Fortsätt vara du och skriv, kommer nyfiket följa dig vart du nu tar vägen :)

Så tråkigt! Jag tillhör också de trogna som följer dig både här och på Instagram, just för att du skriver om annat än kakor och kläder. Fortsätt att vara dig själv!
Kram från en som läser allt men inte brukar kommentera.

Skriv en kommentar