Från skrivbordet till sommarstugan

Jag är glad att värmen prickat helgen. Som jag längtar efter att åka till landet i eftermiddag! Men först ska här levereras lite kloka ord digitalt och saker ska bockas av. Tur att jag även älskar mitt jobb.

När jag funderar på en formulering kan jag i alla fall titta ut på familjen ...

När jag funderar på en formulering kan jag i alla fall titta ut på familjen …

Denna vecka har det blivit många timmar vid datorn, både dagtid och under kvällarna. Det är mycket roligt som händer och som tur var älskar jag att formulera text. Dock har jag saknat att inte haft tid att hänga ute på gården med familjen på kvällen nu när det blivit varmt. Även om jag i alla fall fick några värdefulla timmar först på Charles skola och sedan med Tilde under förskolans dag.

Men till helgen, då blir det maxat med uteliv (alltså som i utomhus, inte så värst mycket krog i mitt liv just nu …) och tid för reflektion.

Redan ikväll drar vi ut till sommarstugan. Är så pepp på att få vakna upp på landet för första gången i år. MAGISKT är ordet. Kanske blir kvällens fredagsfys en stund på tennisbanan eller en fotbollsmatch i gräset?

Trevlig fredag alla fina!

Min älskade tjej under cykelfärd hem från förskolans dag.

Min älskade tjej under cykelfärd hem från förskolans dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..