UnderbaraClara

Att folk orkar...

Apropå att jag har ett liv liv fast jag fått barn och att det uppenbarligen provocerar:

”Jag blir faktiskt inte ett dugg imponerad bara förskräckt! När njuter du av ert barn? Varför så många oviktiga projekt när det enda viktiga är det lilla livet?

/ UlrikaKommentera

Kommentera

Kan inget annat än att citera din rubrik ”att folk orkar”… Samtidigt kan jag inte låta bli att le när jag ser att du publicerar den sura kvinnans inlägg, rätt upp!
Upptäckte din blogg idag och har sträck läst den nu under någon timmas tid. En eloge till dig och din fin fina blogg, kan lovas att jag kommer fortsätta läsa den :)

Maya 2011-07-24 17:05 /

Svara

Jag tycker det är tråkigt att det är så hätsk stämning i kommentatorsfältet. Inte mot Clara – hon reder sig nog med tanke på den överväldigande majoritet som står bakom henne – men kommentatorer emellan. Vissa kan till exempel inte uttrycka sig bra men vill ändå gärna delta i diskussionen. Då är det tråkigt att så många väljer att tolka en kommentar på sämst möjliga sätt. Vad säger det om människorna som tolkar varje åsikt som skiljer sig från deras som ett elakt påhopp om det finns minsta lilla möjlighet att göra det?

Och OM någon nu skriver spydigt eller dumt så finns det väl oerhört många bättre sätt att hantera en sån kommentar än att håna och peka ut personen som har gjort det. Tror någon verkligen att man kan övertyga en annan människa att tänka över sin åsikt på det sättet?

Ida K http://litemera.blogg.se 2011-06-22 14:11 /

Svara

Jag har inte varit inne på Claras blogg på länge … surfar in och läser ikapp och hittar detta.
Ulrika må vara av annan åsikt än Clara och hennes kommentar kan tyckas idiotisk av många men att hoppa på henne så som man har gjort här är ju heller inte rätt. Ni gör ju samma sak, till och med värre, hånar henne för hennes åsikt. I detta åsiktsfria land.
Vem står upp för Ullrika?

Sandra 2011-05-24 14:12 /

Svara

Jag skulle aldrig orka att måla om el göra nåt sånt när jag hade ett litet barn. Men om jag hade en blogg som jag tjänade pengar på och att tio tusen människor skulle hylla mig, då skulle jag abslut orka :-D

M. Sh. 2011-05-02 09:50 /

Svara

En undran: vem har kritiserat ”lattemammor” och vad ÄR en lattemamma??

Kossan Sara 2011-04-26 23:28 /

Svara

Hallå! Jag vill påminna mig själv och alla andra om att det här är en blogg. En blogg med bilder och text som är valda och regisserade av Clara. Hon visar inte upp HELA sitt liv. Vi följer inte hennes dagar sekund för sekund. Vad vet jag egentligen om hur hon fördelar dygnets 24 timmar mellan barn, man , hund och intressen? Kan vi inte ge människor lite space att leva sina liv utan förutfattande meningar om prioriteringar hit och dit?
Heja Clara att du lever ditt liv fri och modig! Kramar till dig

Ida-Maria 2011-04-24 15:44 /

Svara

Hej! Det verkar alla ha olika åsikter om barna frågan. Det finns många som inte kan få barn. Det är inte självklart. Så fy skäms. Så var glada och inte så trångsynta. Jag skäms över vad några gör med sina barn. Man får höra så mycket olika problem med olika aktiviteter man möter föräldrar som inte borde vara föräldrar överhuvudtaget. Det är underbar gåva att få barn om man får det och prioriteringar i livet är det värsta tänkabara hos många människor är otroligt ansvarslösa och skyller på ena och andra. Det skrämmer mig absolut. Inte konstigt det finns många barn som råkar illa ut i vuxen ålder pga föräldrarnas inställning i uppfostran. Inbilla er inte att det ska vara lätt men däremot bör man nog ha en skola för föräldrar rollen för diskutera och ta ställning till olika saker. Fri från uppfostran skrämmer mig hur folk tolkar den.
Livet är så kort och varför inte lägga mer tid på barnen och engagera sig än sitta skämmas över det hela livet. Jag vill även passa på beundra föräldrar som engagerar sig i sina barn och tro inte alltid du gör ditt barns bästa för det gör man inte alltid. Man försöker är bra men ta itu är bättre.

Patton 2011-04-23 08:49 /

Svara

De med Ulrikas åsikter har lika stor rätt att stå för sina åsikter som Clara. Inget snack om den saken. Men jag tycker sj att det är lågt om man börjar gå till personangrepp. Alla har sitt tycke o åsikter… Men det är klart att man kan försöka ställa frågor o försöka förstå varann. Det tycker jag är jättebra! Men utan just personpåhoppp!

En sak jag undrar är till exempel hur vissa mot-åsikter till Clara kan lyda att man inte kritiserar henne som mamma, men ändå tycker att hon borde ägna sig mer åt sitt barn… Är inte det morsägelsefullt? Någon kanske vill utveckla?

Elina 2011-04-22 14:40 /

Svara
ANNONS
ANNONS
Blogglistenhits