UnderbaraClara

Pys

Nä hörni vänner. Nu pyser jag till varma landet! För att sola, bada, äta gott och sova länge. Efter graviditet, bebistid, amning och annat dränerande för kroppen behöver jag ladda både solenergi och vitaminer.  Jag kommer blogga lite ändå. Vi får se hur mycket det blir!

 • http://www.etthundrakronor.se Natasha

  Sol å bad behövs verkligen i november :)

 • Kajsa

  Jag tycker om bloggen och vill läsa den. Jag blir inte irriterad bloggen utan på nonchalansen att inte uppdatera.
  Clara ska ha sin semester, det är det ingen tvekan om. Därför kan det vara en god idé med tidsinställda inlägg. Vilken annan blogg klarar sig med veckor mellan uppdateringarna?

 • Lovisa

  håller med Märta!

 • Lovisa

  Okej, jag ger mig, Clara kompenserar nog det! Men jag tycker ändå att min kommentar är värd en fundering… För jag tycker att det ibland känns som att folk (inte särskilt Clara) ska vara så miljömedvetna, men sen är det plötsligt okej att göra undantag!?

 • veronica

  Hur brukar du själv göra på din semester?
  Klart hon ska få semestra i fred och blogga om hon vill. Skärpning!

  Tycker det är lustigt, blir du irriterad på en blogg, av vilket skäl som helst, så sluta läs! Hur många timmar om dagen jobbar du? Hör du av dig till ditt jobb när din arbetstid är slut? På din semester? Eller du kanske inte är mån om ditt jobb och dina arbetskamrater?

 • Linda H

  Malin hos Ekonördarna ( lyckobacken.se ) har egna recept på välling och gröt till barn- Gå in under Lyckobackens kök- välj tips, trix. mat från grunden och husmorstips så hittar du länkar till både gröt och välling om du scrollar lite grann :-)

 • http://kavatakajsa.blogspot.com Kavata Kajsa

  Trams! Klart man måste kunna ta semester oavsett vilket yrke man valt.

  I så fall borde ju inte folk som jobbar inom radio/tv, eller tidningar heller för den delen, få ta semester. De har ju också läsare/följare. Som följer kanske just dem, deras krönikor eller reportage, snarare än deras kollegors.
  Det finns ju massa andra bloggar som kan ”vicka” för Clara medan hon har semester.

  Claras läsare uppmanar ju henne dessutom att inte blogga alls utan att faktiskt ta riktig semester. Så det där med att tappa läsare tror jag inte ett dugg på!

 • http://kavatakajsa.blogspot.com Kavata Kajsa

  Nja, alltså, det lät väl mer som ett välment ”var rädd om dig så du inte tar ut dig”… Om än lite klantigt formulerat. Varför ta allt så negativt?

 • Kajsa

  Klart hon är sin sin egen och inte sin blogg. Med eller utan uppdateringar på bloggen kommer läsare fortsätta att flera gånger per dag återvända och hoppas. Och pengar rinner till, för Clara. Om man har en stor blogg är det omöjligt att ta semester från den. Om en känner att en behöver det är det kanske läge att spola bloggen.

ANNONS
ANNONS