UnderbaraClara

Innan du kom

Det är så märkligt att tänka på att jag vid den här tiden förra året hade en bebis i magen istället för i famnen. Att jag inte ännu var mamma utan bara Clara. Nu är jag mamma Clara med allt vad det innebär. Jag minns inte hur det var att inte känna Bertil. Att få honom är ju den mest naturliga händelsen i hela mitt liv. Som en del i flödet bara.

 • http://endlessnessego.blogspot.com Misha

  Vackraste Clara, ville bara säga att du måste nog vara den mest inspirerande nya mamman att aspirera till i tider som dessa. Alla lyckönskningar till dig och din familj! <3

 • sandra

  Älskar bilden, så himla sensuell!

 • http://frokene.tumblr.com Elin

  Jättevacker bild på Er :)

 • http://www.myownkindofparadiise.blogspot.com Karolin

  Jag önskar så innerligt att jag också får känna det där. Snart! Men det vill sig inte riktigt vägen för mig. Det har till och med gått så långt att jag var tvungen att sluta läsa din blogg ett tag eftersom du skriver mycket om mammalivet. Och det är ju galet! Har hittat tillbaka nu ;) och hoppet om att 2012 kanske kan bli mitt år känns starkt. Så håll tummarna!

  Önskar er ett riktigt gott nytt år!
  /Karolin

 • http://www.bonnyandme.com Josefin

  WOW! Vilken bra bild!

 • http://skrivarespenna.blogspot.com/ Anna

  Det är verkligen en gåva, dessa små barn. Både min man och jag har drömt liknande nu på jullovet: om våra små barn. Nu är de stora och är hemma och hälsar på. /Tacksam

 • andrea

  Så naturligt och så märkligt på samma gång. Vad fantastiskt fin du är på bilden!

 • Anna

  Tack alla som peppar, det känns verkligen fint!

 • Kristina

  Anna, vi sitter i samma båt!
  Jag håller tummarna för oss båda…

  Du är jätte fin Clara!

 • Clara Lidstrom

  På bilden är jag i nionde månaden. Nu är jag inte i någon vecka alls =)

 • Sofia

  Oh, va fint. Vilken vecka är du i ?

 • tiptip

  Jag kan inte heller tänka mig ett liv utan barnen. Men jag var motspänstig i början. Då kunde jag verkligen tänka mig ett liv utan barn. Att få en bebis var en grov chock och att läsa om barn på bloggar och Mama har ju ingenting med verkligheten att göra. Verkligen, verkligen inte.

 • Elin

  Kan bara hålla med. Jag blev mamma 4mars i år.

 • K

  Hoppas ni får er efterlängtade skatt. Håll ut! Håller med om att du är helt otroligt vacker, snygg och underbar på bilden!
  Jag önskar att det där är du en dag Anna!

 • Anja

  Jag har samma problem och använder också google chrome, fast det senaste är från den 14:e. Mycket frustrerande.. Trodde att Clara inte hade uppdaterat på länge tills jag upptäckte ett oläst inlägg via bloggkommentatorerna.. :)

ANNONS
ANNONS