UnderbaraClara

Manustvätt

Jag gör mitt bästa för att hinna med bloggen dessa dagar. Om det blir något glest mellan inläggen så  beror det på att jag sitter med första manustvätten till boken. Den stjäl all energi. ( Inte för att det finns så mycket energi att stjäla efter en vecka med sjukdom och tandsprickning, men ändå ) Jag önskar att jag fick visa er hur fin boken blir! Det här med att skriva bok med ett års framförhållning passar inte otåliga åttiotalister som mig. Jag söker en quick fix – jag vill ha responsen direkt! Ändå passar bokskrivandet perfekt på sätt och vis. Jag får jobba själv, i ensamhet. På egna arbetstider och vara min egen chef. Jag kan inte låta bli att mellan manusvaskandet fila lite på synopsis på min nästa bok. Det ni – det blir grejer det!

 • Isabelle

  Vad spännande med en bok!

 • http://ifalldayswereholidays.wordpress.com Ifalldayswereholidays

  Såg att du intervjuats i Allt om Mat! Kul.

  Kram Mrs G

 • http://gretagochjag.blogspot.com/ Kirsi

  Det ska verkligen bli spännande att få se din bok när den är färdig och tryckt!

  Jag blir så full i skratt när jag läser rubriken ”Manustvätt” för av någon anledning ser jag då dig, med huckle på huvudet, nere vid en älv, bykandes boksidor i en stor bykgryta med eld under :-)

  Lycka till med boken

 • Stina

  Jamen precis. Det var kanske inte en särskilt bra beskrivning, men tack för att du förstod och hjälpte! Tack tack :)

 • Carro

  Kan det vara den här? http://minabestyr.wordpress.com/

ANNONS
ANNONS