UnderbaraClara

Dagens lucka i adventskalendern

I år är jag jätteglad för att kunna berätta att jag har ordnat en adventskalender för er läsare! 24 luckor så klart och varje dag fram till jul är det fina priser!

Först ut i kalendern är ett personligt memoryspel och ett personlig lottospel (båda värda 499) med dina egna bilder. Från fotospel.se! En genialisk julklapp om jag får säga det själv. Speciellt att ge till mindre barn som inte träffar sin släkt så ofta. Så tänkte nämligen jag när jag för något år sedan var jag så ambitös att jag illustrerade ett memoryspel med teckningar av alla i släkten, för mina småkusiners räkning. Men i år får det nog bli den här varianten istället. Känns som en lagom hög ambitionsnivå.

För att vara med och tävla ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet

1. Hur gör man för att beställa sitt eget personliga spel från fotospel.se?

2. Vad skulle du välja för motiv på ditt personliga Memoryspel/Lottospel om just Du vann? Motivera kort!

*Tävlingen pågår ett dygn, tom 2/12 kl. 19.00. Vinnaren utses av Fotospel.se och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Priset består av två spel värde   499 kronor.

Kommentera

Kommentera

Man kontaktar dem och skickar in bilder antingen via mail eller deras FTP, eller så postar man icke digitala bilder. Sen får man ett korrektur att godkänna innan det går till tryck, och de kan göra med den grafiska profil man kommer överens om!
Jag skulle vilja ha ett spel med många av de trädgårdsväxter jag har (så att barnen lär sig känna igen dem och maken också och jag slipper få dem avkapade med trimmern!), eller bilder från barnens alla scoutaktiviteter inom vår scoutkår att ge till kåren, så att barnen kan ha med sig ”sitt eget spel” att spela vid kommande hajker och läger som föregås av resor. Eller att ge som världens bästa gästpresent till vänföreningen med scouter i England, som våra scouter ska besöka i sommar! Ja, det vore kanon!

Anneli 2012-12-02 23:57 /

Svara

Hej! Jag har också en julkalender på på min blogg: http://bosarve.blogspot.se/2012/12/lucka-1-visste-du-att.html .

Kika gärna in! :)

Bosarve http://bosarve.blogspot.com 2012-12-02 20:25 /

Svara

Ops!
Tiden går visst ut nu!
Ta kontakt med företaget!
Skicka in bilder.
Vänta på korrektur
och hoppas på min tur!
Om jag vann skulle jag vilja ha bilder på det jag odlat i min trädgård, grönsaker och blommor, mat jag lagat och kakor jag bakat, kläder som jag stickat och sytt, akvareller som jag målat, en och annan akryltavla och allt möjligt annat pyssel som jag har gjort.

Vilhelmina 2012-12-02 20:02 /

Svara

1 Ta kontakt med företaget
Skicka in bilder (mail eller via vår FTP).
Går även bra med icke digitala bilder.
Jag får ett korrektur för godkännande innan tryck.
Levererans

2 Jag skulle göra ett memory till min farmor och farfar med bilder på alla barn (4 st), barnbarn (12 st) och barnbarnsbarn (4 st)!

Maria 2012-12-02 18:22 /

Svara

Så här gör man för att beställa:
1. Ta kontakt med oss!
2. Skicka in bilder (mail eller via vår FTP).
Går även bra med icke digitala bilder.
3. Ni får ett korrektur för godkännande innan tryck.
4. Vi levererar!

Mina motiv: Jag skulle välja bilder på min familj och släkt från i somras när vi firade midsommar uppe på landet i Hälsingland i ett jättestort och jättegammal hus. Det var ett av mina mysigaste minnen med familj och släkt och det blev många fina bilder tagna i den härliga miljön som allt är värd att ta vara på via en unik present som denna t.ex. :)

Sofie http://craxyknas.blogg.se 2012-12-02 18:18 /

Svara

1. Man går in på fotospel.se lagar upp bilderna, får tillbaka ett korrektur och efter godkännande kommer spelen hem i brevlådan (eller till postens utlämningsställe..)

2. Memoryt, skulle jag köra med ansikten på släkten, vi pratar mycket om de som bor åttio mil bort, men att ha i ett spel vore en höjdare. Och även ett bra sätt att väcka intresset för memory. När hon nu precis fullt tre borde det börja vara intressant snart.
Lottot, skulle jag fotografera saker från naturen. Vi har gått i knytte (förstadie till mulle) under hösten och natur-intresset vill vi förankra ytterligare. Bär, frukter, blad, träd, fåglar, ekollon, groda, leriga stövlar osv…

lisa 2012-12-02 18:13 /

Svara

Man kontakta fotospel.se, skicka in sina bilder som efter korrektur levereras som ett snyggt och personliga spel!

Jag skulle välja gamla, härliga svartvita bilder från släkten! Dubbelt kul att spela om man också måste klura på VEM det är! Är det gamelmormor eller farfars mor?

Åsa L 2012-12-02 17:46 /

Svara

Går in på deras hemsida och skickar bilder som jag vill ha
efter godkännande från mig görs spelet som sedan skickas till mig.
skulle nog vilja ha alla syskons och barns djur (katter och hundar) det är ganska många….

Ewa Lundqvist Olsson 2012-12-02 17:31 /

Svara

1. För att beställa ett spel tar man kontakt, tex via email, skickar in bilder, får en korrektur! Sedan efter godkännande en leverans.
2. Familjebilder låter som ett väldigt trevligt tema, men jag skulle nog satsa på bilder från olika delar av världen, eftersom jag har flera spännande långresor framför mig att se fram emot.

Ester 2012-12-02 16:56 /

Svara
ANNONS
ANNONS
Blogglistenhits