UnderbaraClara

Nionde luckan i adventskalendern

Idag är det andra advent och vi firar med att öppna ytterligare en lucka i julkalendern. Dagens vinst är ett presentkort på 1000 kronor från svenska barnklädesmärket Ebbe, på ebbekids.se. Ebbes filosofi är slitstarka och tidlösa barnkläder som håller för att ärvas mellan syskonen och inte blir omoderna. Kläder som passar pojkar så väl som flickor, liten så väl som stor.

För att vinna presentkortet ska du svara på dessa frågor

- Vad står Ebbe för?

- Om du skulle vinna presentkortet – vad skulle du köpa och varför?

*Tävlingen pågår tom 9/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av ebbekids.se och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Priset består av ett presentkort till ett värde av 1000 kronor.

 • emma g

  Har någon vinnare korats?

 • Sandra

  Ebbe = Extra Beautiful Basic Equipment

  Skulle jag vinna presentkortet så skulle jag köpa en varm filt som hela familjen kan värma sig och mysa under.

  Kram Sandra

 • http://www.rafaellascreativa.bloggo.nu Rafaellascreativa

  Ebbe står för”.extra beautiful basic equipment , jag har inga småttingar längre men :ser många unga föräldrar som har det tufft med ekonomin så:
  Om jag skulle vinna så skulle jag ge bort vinsten till någon som inte har råd med det lilla extra,tänk att se leendet på den tjejen/killen som skulle få välja kläder för 1000 kr, Med vänlig hälsning, Carina

 • Astrid

  Tävlar såhär i sista minuten!

  Ebbe står för ”extra beautiful basic equipment”.

  Ebbe har helt fantastiska kläder och skulle jag vinna skulle jag lägga pengarna på ett par slacker jeans till min dotter på 2 år då det är så otroligt svårt att hitta jeans till henne. Gillar dessa då de ser mjuka ut i midjan och har ”mudd” i nederkant.
  För resten av presentkortet skulle jag köpa en Esmeraldatunika i blått Samt ett par röda Elsa leggings till dottern, och en blå Egonbody och ett par röda Elsa leggings till dotterns lillasyster/lillebror som tittar ut i april.

 • http://lisanow.blogg.se Lisa

  Ebbe står för på”Extra Basic Beautiful Equipment.

  Jag skulle köpa bodyn Dart, bodysuiten Dumbo (båda grå med svarta prickar) och ett par jeans om jag vann och stl skulle passa.

 • Gunilla Forslund

  ”extra beautiful basic equipment”.
  Om jag vinner skulle jag köpa kläder till mina barnbarn som kan ärvas av fler barnbarn.

ANNONS
ANNONS