UnderbaraClara

Nionde luckan i adventskalendern

Idag är det andra advent och vi firar med att öppna ytterligare en lucka i julkalendern. Dagens vinst är ett presentkort på 1000 kronor från svenska barnklädesmärket Ebbe, på ebbekids.se. Ebbes filosofi är slitstarka och tidlösa barnkläder som håller för att ärvas mellan syskonen och inte blir omoderna. Kläder som passar pojkar så väl som flickor, liten så väl som stor.

För att vinna presentkortet ska du svara på dessa frågor

- Vad står Ebbe för?

- Om du skulle vinna presentkortet – vad skulle du köpa och varför?

*Tävlingen pågår tom 9/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av ebbekids.se och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Priset består av ett presentkort till ett värde av 1000 kronor.

Kommentera

Kommentera

Har någon vinnare korats?

emma g 2012-12-11 00:29 /

Svara

Ebbe = Extra Beautiful Basic Equipment

Skulle jag vinna presentkortet så skulle jag köpa en varm filt som hela familjen kan värma sig och mysa under.

Kram Sandra

Sandra 2012-12-10 13:36 /

Svara

Ebbe står för”.extra beautiful basic equipment , jag har inga småttingar längre men :ser många unga föräldrar som har det tufft med ekonomin så:
Om jag skulle vinna så skulle jag ge bort vinsten till någon som inte har råd med det lilla extra,tänk att se leendet på den tjejen/killen som skulle få välja kläder för 1000 kr, Med vänlig hälsning, Carina

Rafaellascreativa http://www.rafaellascreativa.bloggo.nu 2012-12-10 02:50 /

Svara
ANNONS
ANNONS
Blogglistenhits