UnderbaraClara

Fjortonde luckan i adventskalendern

Bakom dagens lucka gömmer sig ett presentkort på 500 kronor från klädmärket IDAG som gör svensktillverkade kvalitetskläder av ekologiskt tyg. Bland annat har de fina snurriga kjolar i ylle som jag tycker mycket om.

För att vinna presentkortet ska du svara på dessa frågor

- Vad heter den (snart världsberömda) grupp/artist som IDAG gjort en tröja åt?

- Vad kallar vi den fantasivärd som vi bygger vår kollektion kring här på Västerbottens landsbygd?

- IDAG designs ledord är Kärlek, Tillit och Respekt. Vinnaren av presentkortet får välja något gott som IDAG ska göra för att sprida julstämning och kärlek. Om du vann – vad skulle du vilja att IDAG gjorde?

*Tävlingen pågår tom 43/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av idagdesign och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Priset består av ett presentkort värde 500 kronor.

Kommentera

Kommentera

1 Frida Selander
2) Bobackarama
3) Skänka kläder eller pengar till hemlösa.

Annah 2012-12-15 10:20 /

Svara

1. Frida Selander
2. Bobackarama.
3. Ett bidrag till Musikhjälpens arbete med att ge barn i slummen rent vatten.
Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Man kan önska sin favoritlåt och samtidigt skänka pengar. Win-win situation!

Isabelle 2012-12-15 01:11 /

Svara

Frida Selander

Bobackarama

Jag skulle önska att någon gav våra asylsökande en tanke. Många av de som kommer hit just nu har inte kläder för vintern! Detta var för mig helt okänt tills nu då vi har ett nyöppnat asylboende i byn. Byborna rensar sina garderober och försöker hjälpa så gottdet går. Men det skulle vara härligt att se andra ge dom en tanke med :)

Therese Leijon 2012-12-15 00:33 /

Svara

1 Frida Selander
2) Bobackarama
3) Jag tänker mig ett projekt där man erbjuder personer som hamnat utanför arbetsmarknaden en chans att komma tillbaka. Det finns så många kreativa människor som har svårt att komma till sin rätt i den vanliga stressade och pressade jobbdjungeln och jag tänker att Idag skulle kunna starta upp en liten grupp typ lärlingar som får chans att lära sig ett yrke, kanske som sömmerska eller webadministratör.

elin 2012-12-14 23:44 /

Svara

Frida Selander är artisten och fantasilandet Bobackarama.
Jag älskar musik och jag älskar det Musikhjälpen på P3 gör år efter år. Detta år samlas pengar in för att barn i slummen ska få tillgång till rent vatten. Skulle jag vinna skulle jag vilja att IDAG skänkte en summa till Musikhjälpen. Det är kärlek, tillit och respekt

Nina 2012-12-14 23:42 /

Svara

1. Frida Selander.
2. Bobackarama
3. Mitt förslag är att göra några fina julpresenter, ställa er utanför en second hand-butik och överraska sedan slumpvis utvalda personer som handlar second hand med en julklapp. Sånt händer ju bara på film annars :-) god jul!

Kristina K 2012-12-14 23:40 /

Svara

Hon heter Frida Selander och världen heter Bobackarama.

Mina jular när jag var liten var varma, kärleksfulla och spännande. Vi har och hade mat på bordet, julgran, julklappar och varandra. Jag önskar att alla barn får uppleva lika varma och stämningsfulla jular som jag, utan föräldrarnas oro över ekonomin. Därför tycker jag att IDAG ska bidra med julklappar till barn vars familjer har det tufft ekonomiskt!

Jag önskar er en riktigt hjärtevarm jul!

Malin 2012-12-14 22:49 /

Svara

Hon heter Frida Selander och världen Brobackarna. Att stödja ensamkomna flyktingbarn är något jag, och fler borde, brinner för.

Maria 2012-12-14 22:02 /

Svara
ANNONS
ANNONS
Blogglistenhits