UnderbaraClara
Annons

Femtonde luckan i adventskalendern

Fina sänggkläder är verkligen är njutningsfullt. Därför är det extra kul att det bakom femtonde luckan i adventskalendern finns ett härligt bäddset i satin (värde 299) med det klassiska glencheckmönstret. Det kommer från ohlssonstyger.se som förstås inte bara säljer sängkläder utan alla möjliga textilier.

För att ha chans att vinna ska du svara på dessa frågor

 

- Vad kostar frakten när du beställer varor från ohlssonstyger.se?

- Motivera kort varför just du önskar vinna priset?

 

*Tävlingen pågår tom 15/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av ohlssonstyger.se och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Priset består av ett bäddset värde 299 kronor.

Annons
 • Maria

  Hej,

  1. Frakten kostar alltid 59 kr.
  2. Nya sängkläder var det väldigt länge sen vi köpte till oss. Döttrarna har fått lite då och då, men jag tror egenligen att det är vi som skulle njuta mer av nya sängkläder :)

 • Ida W

  1. Frakten är alltid 59 kronor
  2. Vi behöver nya! De gammla innehåller vinterkräkspya! Urk!

 • http://karlbergh.se Emma Berg

  Frakten kostar 59 kr oavsett hur mycket eller lite du beställer.
  Skulle passa perfekt i vårt nya sovrum!

 • Jenny Hedve

  1. Frakten är alltid 59 kr.
  2. Vackra lakan året runt
  Vore inte alls så dumt
  Till sängdags, tidigt eller sent
  Blir detta mjukt, varmt och lent!

 • Ulrika

  Frakten kostar 59 kr.
  Årets julklapp 1994 heter Marcus och han skulle behöva nya snygga lakan till sin säng. Behöver jag tillägga att han är min fina, älskade son som snart är myndig, vad snabbt tiden går….

 • Anna

  Frakten kostar alltid 59 kr.

  Jag har flyttat till en mindre stad för pojkvännens skull. Har inga vänner och fått ta ett skitjobb. Hyran höjdes precis och vår lägenhet är verkligen ett renoveringsprojekt så är lite ledsen för det idag. Våra möbler och inredning är saker jag gjort själv o loppisfynd. Vi har ett lakan och har fått gå i sängs i våta sängkläder ett antal gånger för vi har ingen torktumlare. Det hade betytt så mycket :) kramar

 • Carro

  Frakten är 59:- oavsett hur mycket man handlar.

  Hos mig slits lakanen av flitigt tvättande. Har man katter i sin säng så blir det snabbare ofräscht. De är värda att jag får sova med päls i näsan, men vi tar tacksamt emot ett bidrag ;-)

 • Malin Larsson

  59 kr i frakt!

  Efter att jag och min sambo har pluggat i tre år ska vi äntligen köpa en ny riktigt skön säng! Och då kan vi ju inte bädda i våra gamla slitna lakan! Sköna lakan i satin, med ett snygg mönster är vi värda!

 • Sandra

  1. Frakten är 59 kr
  2. I vår säng finns det 4 ben när vi somnar och allt som oftast 8 ben (+en hund) när vi vaknar så vi sliter hårt på våra sängkläder…

 • Soltanke

  Frakten är 59 kr oavsett beställningens storlek.
  Härlig vardagslyx med nya fina lakan är sådant som kan bidra till att hålla gnistan levande i ett långt äktenskap.

 • Jennie

  1. Frakten är på 59 kronor

  2. Med en liten bebis, som har sovit en hel del med oss i sängen, har det kommit både det ena och det andra på sängkläderna :) nog för att tvättmaskinen har fått gått på högvarv, så har det ändå tråkigt nog lämnat en hel del fläckar efter sig. Därför skulle det vara roligt för oss att vinna ett nytt och fint bäddset :)

 • Alexandra

  1. 59 kr
  2. Jag och min pojkvän är båda (lärar)studenter och har därför en begränsad ekonomi. Att skaffa oss matchande sängkläder står därför på listan över saker som ”vi gärna vill göra men inte riktigt kan motivera ekonomiskt”. Att få äga åtminstone ett gemensamt set sängkläder skulle göra oss väldigt glada och vårt sovrum ännu finare.

 • Nina

  Frakten kostar 59kr.

  Detta skulle bli en fin julklapp till mina goa föräldrar som lägger sina slantar på barn och barnbarn men aldrig på sig själva.

 • Maria N

  1. Frakten kostar 59:-
  2. Ja tack, jag vinner gärna, så jag kan slänga alla gamla fulpåslakan som just nu huserar i vår garderob

ANNONS
ANNONS