UnderbaraClara
Annons

Sextonde luckan i julkalendern

Idag är det den 16e december och bakom den 16e luckan i kalendern finns ett presentkort på babyshop.se värde 1500 kronor. Babyshop har allting som behövs för livet med barn! För att vara med och tävla om presentkortet ska du svara på följande frågor

-Vad kostar frakten när man beställer från babyshop.se?

- Motivera varför just du vill vinna presenkortet?

*Tävlingen pågår tom 16/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av babyshop.se och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Priset består av ett presentkort värde 1500 kronor.

Annons
 • Anna

  Så här 23:54 hamnar jag här och hjärnan börjar gå på högvarv för att skriva den mest uttrycksfulla kommentaren. Klockan tickar på och vad kan jag säga – jag vill handla till våra underbara tvillingar som ligger här och snosar i spjälsängen bredvid mig. Jag älskar babyshop.se – alltid fraktfritt – och jag vill ge våra barn lite nya saker som en skillnad från allt lånat och begagnat vi har. Nu är klockan snart 23:58 och jag får nog skicka om jag ens ska vara med i tävlingen!

 • Maria

  Fraktfritt, alltid uppskattat!
  Jag skulle vilja vinna för att det varit 25 grader kallt länge nu och Alvar skulle verkligen behöva en riktigt tjock och ljuvlig åkpåse. Det skulle kännas bra i mammahjärtat.

 • Ulrika Renström

  Det är fraktfritt
  Jag skulle kosta på oss ett skötbord till badkaret, skulle ju skona ryggen. Tycker det på någe vis känns som en onödig lyx att köpa ett nytt men drn lyxen skulle jag som sagt var unna mig om jag vann.

 • Petra Hansson

  Det är alltid fri frakt!

  Eftersom min bebis i magen behöver massor av fina saker från babyshop – som tomten inte kommer att komma med vore det fantastiskt kul att vinna detta!

 • Claudia

  Fri frakt inom Sverige.

  Min symaskin har gått sönder så jag får inte sytt några kläder till min dotter på 1,5 så om vi vinner så ska jag köpa just det, nya kläder till henne. Allt hon har just nu är lite för smått, för trångt och för kort.

 • Malin

  Frakten är gratis.
  Jag skulle vilja vinna presentkortet för att kunna ge fina presenter till alla kompisar som får barn (minst fyra under 2013!)

 • http://limama.blogg.se Linnéa

  Det är fri frakt!

  Jag vill vinna så jag får möjlighet att skämma bort våra små ungar. Med en föräldraledig och en egen företagare (som jobbar jämt och samtidigt inte har möjlighet att ta ut lön) så känns det knapert ibland.

 • Sofia

  Svaret på frågan är fraktfritt.

  Jag skulle vilja vinna för att i år blir första gången min 7 månader dotter får uppleva julen. Hon kanske inte kommer att komma ihåg något själv, men denna jul kommer att vara första gången som vi som en liten familj firar jul. Den kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta. Då skulle det vara extra roligt att skämma bort henne lite extra :)

 • Josefin

  Fri frakt är svaret på frågan!

  Min fina kille är 10 veckor och med all snö som kommit så behöver han en varm åkpåse jag kan ha i sparklådan när kylan smäller till här i Norrbotten under januari!

 • Kristina K

  Svaret på frågan är fraktfritt :-)

  Vinkvällar och långa nätter är puts väck,
  för stickan visade plötsligt TVÅ streck?!
  Hjärtat slog fortare och pulsen steg,
  herregud – jag har ju inte ens ett ”kneg”.
  Men när chocken lagt sig kom glädjen – förstås,
  båda är studenter men det löser sig för oss.

  Sex månader senare och nu sitter jag här,
  med en bebis i magen – så älskad och kär.
  Men listorna på allt som ska köpas är långa,
  och utgifterna – alldeles för många…
  För blivande föräldrar med CSN-ekonomi,
  vore ett presentkort hos Babyshop. ”pricken över i”.

 • Erika

  Företaget har fri frakt! :) Babyshop har så mkt fint så jag ser inga som helst problem med att shoppa upp presentkortet om jag skulle ha turen att vinna! :)

 • Lina

  På denna underbara hemsida är frakten inget bekymmer, den massor med kläder och leksaker rymmer.

  Då frakten här är lika med noll, är de inga problem att beställa varken bil eller boll.

  När tomten kommer passerar Johan in på livs-månad fem, då skulle de vara kul att få ett stort paket hem.

  Blandat med saker till sitt nya rum, så han där kan leka brum bruuum!!!

 • Mia

  Frakten är gratis.
  Min son på tre månader håller på att växa ur sina kläder. Jag föredrar kläder som är bra ur miljösynpunt men har inte råd att prioritera det så som jag önskar. En vinst skulle möjliggöra inköp av kläder som är snälla mot miljö såväl som bebishud. En leksak från skip hop är på önskelistan.

 • Malin Terning

  Fraktfritt!

  Allt mellan himmel och jord samlat på en sida passar såklart den gravida.
  Med ett barn i famnen och en bebis i magen önskar jag mig fler timmar om dagen.
  Att slippa köa, shoppa och använda krediten skulle få mig att undgå känslan av att ha en plånbok modell liten.
  Med ett presentkort fyllt med massa pengar kan jag ta ut mina begravda shoppingsvängar.

 • Åsa

  Fri frakt är svaret sa Bull!

  Motiveringen lyder som följer: kul! :)

 • Anette Nordvall

  -Fraktfritt

  -Jag och min man väntar vårt första barn.. :) För det första skulle det kännas så bra och skönt att vinna presentkortet på babysop eftersom det kommer bli mycket utgifter framöver och vi är i stort behov av ett startkit. För det andra skulle det kännas SÅ himla roligt att för en gång skull vinna något! Dessutom verkar det vara otroligt bra sortiment med fina leksaker, kläder mm på babyshop!

 • Elin

  Vi har just köpt ett hus från 1920 som behöver alla våra resurser. Därför hade det varit väldigt lyxigt med ett presentkort på babyshop (som har fri frakt), för där kan det inte bli något till huset och då får jag lite fritt spelrum. :)

 • Nina

  Det är fraktfritt!

  Med ett presentkort som detta skulle vi kunna köpa fina presenter till våra små. Med både födelsedagar och jul denna månad blir det kostsamt för oss, en student och en föräldraledig. Det mesta som köps till våra knattar är på second hand och loppisar, vilket vi tycker är bra av olika skäl, men det vore kul att kunna ge dem något nytt också :)

 • Camilla

  Fri frakt!
  Med två grabbar under 2 1/2 år,
  inte mycket nytt minstingen får.
  Därför vore det verkligen stort,
  att få vinna ett presentkort,
  så att nr. 2 kan få nya fina kläder,
  som passar i alla väder!

 • Sandi Pedersen

  Svaret är: inget, alltid fri frakt.

  Motivering: Vilken rolig och generös lucka! Hela 1500:-! Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att köpa en åkpåse till min son och kanske lite annat smått och gott! Gillar sortimentet skarp med geggamoja m.fl. så nåt plagg därifrån med skulle det bli.

 • http://www.deermountaindesign.com Eva Hjortsberg

  Det är fraktfritt,
  och om presentkortet blev mitt,
  skulle krabaten i magen, bli alldeles tagen
  av de fina prylarna från babyshop,
  jag tror att det kommer ut en med snopp,
  i januari får vi se,
  vad ett presentkort kan ge
  och vem den lille är som får mig att le!

 • Linnéa

  Det är fraktfritt!

  Mina tvillingar är fortfarande små
  Men det behövs ju ändå julklappar för två
  Därför skulle presentkortet sitta bra
  Så kan jag ge pojkarna vad de vill ha!

 • Elin

  1) Babyshop.se har alltid fri frakt (inom Sverige)
  2) Jag skulle verkligen vilja vinna för kläderna som finns på sidan är precis sådana jag skulle skämma bort lilltrollet och hens kusin med om jag haft råd. Jag är hemma med lillingen och för att spara dagar har familjen senaste halvåret levt på sparade pengar och makens undersköterskalön. Jag känner verkligen att ingenting är viktigare än att få vara med mitt lilla troll även om det innebär i princip bara ärvda kläder och många andra sparknep. Lyx för mig är att få tillbringa min tid med mitt barn, ge henom en trygg anknytning och följa vartenda steg till vi känner oss redo att separeras. Men det skulle sitta förbaskat fint med lite snygga Småfolk- eller Molokläder till de små!

 • http://ekomammaistan.wordpress.com Jenny / Ekomamma i stan

  1. Det är fraktfritt (något som jag alltid uppskattar)

  2. Vi väntar vårt andra barn och även om man kan tro att vi har det mesta redan så är det en hel del som behövs vilket gräver en rätt stor grop i ekonomin. Vore välkommet med ett tillskott i formen av ett presentkort.

 • Sandra Pettersson

  Det är fraktfritt

  Vilken himla bra present till en vän som väntar barn och som är sjukskriven med inte så roliga ekonomiska följder. Det skulle bli en bra start på hennes nya liv som mamma.

 • josefine persson

  Det är alltid fri frakt på babyshop:)
  Jag skulle vilja vinna då jag vill köpa lite skiphop prylar till min sons rum samt en söt djurryggsäck till han ska börja på utedagis:)sen kommer en till liten krabat i april så en liten present till hen också:)

 • Madeleine

  Det är fraktfritt!
  Ett presentkort skulle verkligen komma väl till pass nu när vi väntar vårt andra barn och vi har givit bort allt vi köpte till vårt första barn till vänner och bekanta. Lillbebis blev en välkommen överraskning när vi endast trodde att vi hade välsignats med en guldklimp. För presentkortet så ska lillbebis få lite nya kläder och annat smått och gott och jag ska unna mig en riktigt snygg skötväska :)

 • http://www.mumsfillibaba.blogspot.com sofie mumsfillibaba

  Fri frakt!
  Vår lilleman ska få eget rum vilket innebär nytt piff till honom!

 • Monica

  Det är fraktfritt!!! Gilla gilla gilla!

  Jag skulle vilja shoppa loss till mitt tredje barn, det blir bara ärvda kläder från alla håll och kanter för nu har man mer utgifter och många som ska dela på allt! Så att få handla till honom vore toppen! Han är ju världens bästa bebis!

ANNONS
ANNONS