UnderbaraClara
Annons

Sjuttonde luckan i adventskalendern

Den lyckliga vinnaren av lucka sjutton får ett presentkort från Tårtdecor.se värde 1000 kronor! Tårtdecor har allting som  behövs för att lyckas med tårt och kakbaket och här har jag gjort många inköp till mitt julbak. Det är även Tårtdecor som  årligen anordnar tävlingen Scandinavian Cake Show.

För att vinna presentkortet ska du svara på dessa frågor

- När hålls Scandinavian Cake Show nästa gång?
- Beskriv vilken slags tårta du skulle vilja se på utställningen?

*Tävlingen pågår tom 17/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av tårtdecor.se och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Priset består av ett presentkort värde 1000 kronor.

Annons
 • jenny

  1-2/2-14
  En tårta med innehållet i fokus. Riktigt smör och redig mandelmassa. Ingen sockerpasta och emedels-detaljer.

 • Sanni Ifvarsson

  Nästa show hålls 1 &2 februari 2014.
  Jag skulle vilja se en tårta som symboliserar världens utrotningshotade djur.

 • Vilhelmina

  1-2 februari 2014.
  Varför inte ha litteraturtema?
  Tårtor inspirerade av personerna/figurerna och handlingen i olika böcker.
  Jag skulle jättegärna vilja vinna idag!
  Jag tycker om att baka vardagsfina kakor och tårtor men har aldrig unnat mig att köpa sån lyx som det finns i deras butik! Oj så fint det skulle bli med glitterströssel och olika sugarpastefigurer och allt annat lyxigt pynt. Har faktiskt aldrig gjort något med sugarpaste, det verkar som om alla andra har gjort det!
  Skulle verkligen vara kul att prova!
  Jag håller tummarna!

 • Malin

  1-2 februari 2014
  Jag skulle vilja se tårtor som anspelar på miljötänk och ekologi.

 • Jenny Ö

  1) När hålls Scandinavian Cake Show nästa gång?
  1-2 Februari 2014

  2) Beskriv vilken slags tårta du skulle vilja se på utställningen?
  Mera ”tematårtor”, kanske till barnkalas?

 • http://lenislenis.blogg.se lenislenis

  1-2 februari 2014
  Jag skulle vilja se tårtor på temat världen. Det skulle vara kul att se den tolkningen. Tårtan får dessutom gärna bestå av mycket choklad :)

 • http://lisaboman.blogg.se Lisa

  1. 1-2 februari 2014
  2. Jag skulle vilja se en tårta designad av min lillasyster. I somras fick hon ett tråkigt besked och under resten av året har hon varit sjukskriven (är fortfarande) och därför fått massa tid över till en ny-gammal hobby, bakning! Med ett presentkort för att köpa mer tårtdecor kommer hon utveckla en fantastisk tårta värd att vara med i nästa show.

 • Ingrid Fhärm

  Nästa show är 1-2 februari 2014 och det vore fantastiskt att åka dit och inspireras! Jag skulle gärna se en lite mer futuristisk, eller overklig stil på tårtan. Varför inte lite surrealism a la Salvador Dali? Det vore kul att komma bort från allt det gulliga i tårtmakeriet, och presentera en tårta som representerar vad hantverket egentligen handlar om – konst! Alla dessa kvinnor som dagligen producerar konst och högklassiga efterrätter utan att få ersättning förtjänar att stå i rampljuset och hyllas för vad de åstadkommer!

 • http://sabinasfoto.wordpress.com Sabinas foto

  1. 1-2 februari 2014
  2. Jag skulle vilja se fler tårtor som går i någon annan stil. Idag är många tårtor täckta med marsipan eller sugarpaste… (visst heter det så?) Jag vill ha något nytänkande, det måste gå att klä en tårta snyggt med andra saker. Sedan önskar jag mig också tårtor som inte innehåller massa färgämnen eller konserveringsmedel, utan är bakade på riktiga saker. Det skulle jag uppskatta!

 • Jenny

  Nästa Scandinavian Cake Show hålls 1-2 februari 2014.

  Jag skulle vilja se fler tårtor utan suger paste och med renare råvaror i fyllningen dvs inga blandmousser som är för söta och färgämnespäckade. Sen vore det roligt om de hade en överraskning! Om det så är i fyllning när man skär eller en oväntad smak spelar mindre roll, överraskningar är bra!

 • NinaM

  Nästa Scandinavian Cake Show hålls 1-2 februri 2014.

  En klassisk gräddtårta med hallon istället för jordgubbar. Så rena smaker som möjligt. Självklart ska det vara en ekologisk tårta med närproducerade ingredienser!

 • http://judymyfriend.blogspot.com Emelina Hagerskans

  1. 1-2 februari 2014
  2. Oj, eftersom jag gillar böcker och texter så mycket, så skulle jag vilja se en bok/dikt-relaterad tårta. Skulle vara skoj att se hur man skulle tolka det!

 • malin

  1-2 februari 2014 hålls Scandinavian Cake Show nästa gång

  Den tårta jag skulle vilja se på tävlingen är en föreställande jorden. Vår planet är det finaste vi har och vi måste uppmana alla våra medmänniskor att alla kan göra något i sin vardag för att förbättra miljön. Tårtan ska såklart vara ekologisk med! (en rund tårta ser inte jag som ett problem utan som en spännande utmaning :)

 • Kristina K

  1-2 februari 2014.

  Jag skulle vilja se en ”fyra årstider”-tårta som är indelad i fyra motiv. Varav varje del symboliserar sin årstid i dekorering etc. Vore helläckert :-)

 • Lovisa Bergström

  1, tävlingen hålls den 1-2 februari 2014

  2, En stor skattkista i botten, som står öppen och som rymmer allt det jag uppskattar och värdesätter i livet uppepå den! Tex en flygel för musiken, blå vågor för semester med familjen, färska blommor för sommaren, ett prunkande fikabord för att ta tid med vänner, en gunga för lekfullheten och en gungstol högst upp med mig själv i , för att ha tid att njuta av allt!

 • http://nobelprisprojektet.blogspot.com Josefin

  1-2 februari 2014.
  Skulle gärna se en tårta som de skulle se ut i Avatar. Vet ej hur detta är, men det borde vara något alldeles extra.

 • Johanna Larsson

  När hålls Scandinavian Cake Show nästa gång?
  1-2 Februari 2014

  - Beskriv vilken slags tårta du skulle vilja se på utställningen?
  Jag skulle vilja se en tårta i form av en julkrubba med Maria, Josef, Jesusbarnet osv. De vise männen såklart guldglittrande! Den ska smaka choklad och frukt, inte pepparkaka!

 • Jenny

  1-2 februari 2014

  Jag skulle vilja se ett tema Sverige, med tårtor som speglar Sverige o dess kultur o traditioner, en tårtresa genom Sverige, från norr till söder.

 • Hanna

  Nästa Scandinavian cake show kommer hållas den 1-2 februari 2014.
  Jag skulle vilja se en tårta som manar till eftertanke för världens alla fattiga barn, till alla barn som aldrig fått något födelsedagstårta. Alla barn fyller år, men många barn får aldrig någon tårta. De är alla egentligen lika, men har världen över så olika förutsättningar. Tårtan skulle därför vara dekorerad i alla regnbågens färger och ha ett stort rött hjärta i mitten. Den skulle ha en smak av choklad, vanilj, olika bär och frukter från jordens alla hörn. Hjärtat skulle symbolisera likheten mellan världens barn och färgerna och smakerna barnens olika förutsättningar. Jag önskar också att denna tårta verkligen räckte till alla barn. Och visst kan det bli sant en dag, om alla vi som har, bakar en bit var!

 • Maria ♥

  1) 1-2 februari 2014

  2) En stor rosa Rokoko fåtölj med en vit fin vovve i med lite bling bling, det ska gnistra om det hela och locka stora som små, ett pärlhalsband kan hänga ner över ryggstödet och den vita vovven ska ha en liten guldkrona. Jisses vad jag svävade ut i fantasin,roligt!

  Ha en härlig vecka alla och tack du fina för en toppen blogg♥

 • Marika K

  När hålls Scandinavian Cake Show nästa gång?
  1-2 Februari 2014

  Beskriv vilken slags tårta du skulle vilja se på utställningen?
  Jag vill se tårtor som man valt att baka med ovanliga ingredienser. Tex med annat än vetemjöl, socker eller sugarpaste. Lite framtidstänk på det hela!

 • Kissen

  Scandinavian cake show hålls den 1-2a februari 2014. :)

  Jag älskar målade tårtor. Alltså tårtor med slätt skal som man sen målar med ätbara färger. Tycker det kan bli så otroligt vackert och elegant! Samma när man använder verktyg för att skapa mönster (vet inte vad det heter).
  Tänk att ha en ordentlig lager på lager-tårta med ett ljust täcke och så en duktig konstnär som målat den med allsköns vackra dekorationer i fina färger. Gärna fantasyinspirerat med drakar, älvor, sagoträd eller dylikt. Skulle kunna bli så elegant och stiligt!

  Om jag vann denna lucka skulle jag köpa fina bakgrejer till mig och mina svägerskor. Vi delar alla tre lusten till goda bakverk och sötsaker! :D

 • Emma

  1-2 februari 2014

  Det vore spännande med en tårta som är lite som en Babushkadocka. Inuti varje tårta finns en mindre tårta och i den en ännu mindre osv. Som en tårta i flera våningar fast inuti varandra liksom!

 • hanna

  1. 1-2 feb 2014
  2. jag skulle vilja se en riktigt snygg tårta UTAN sugarpaste

 • Jovanna

  Scandinavian Cake Show hålls nästa gång den 1-2 feb 1014 och då skulle jag vilja se en tårta med Elsa Beskow tema.

 • Elin

  Nästa Scandinavian Cake Show hålls nästa gång 1-2 feb 2014.

  Jag tycker naturligtvis att det vore intressant med en nyskapande prinsesstårte-dekor. Här tänker jag på färgval, snarare än form. Jag vill se en överdådig rokoko- och barockinspererad vild och kanske lite whimsical tårta i marsipangrönt, rosa och med många förgyllningar. Gärna i flera lager eller kanske på stativ för ökad lätthet i kompositionens uttryck.

 • Chatrin

  1. Scandinavian Cake Show hålls den 1-2 februari 2014 nästa gång.

  2. Jag skulle vilja se en tårta som inte känns så stel som många av dagens tårtor gör, men ändå perfekt! Gärna heller inte med en massa sugar paste – det är lika viktig att en tårta är god som fin och finns det egentligen någon som tycker att sugar paste är gott? Det här http://bakemyday.se/wp-content/uploads/tant-Gredelin.jpg tycker jag är en av de finaste tårtor jag sett, så något sånt! (Bakad av Mattias Kristiansson som har bloggen Bake My Day)

 • Emma

  När hålls nästa scandinavian cake show ? Svar: 1-2 februari. Vilken slags tårta skulle du vilja se? Svar: En tårta med inspiration av de fyra årstiderna vår,sommar,höst, vinter. Jag tänker mig smakkombinationer som fungerar tillsammans trots att de normalt sett förknippas var för sig. Att finna en balans i såväl smak som utseende som ska kännas i varje tugga, varje ögonblick. Att binda samman det bästa av alla årstider i en och samma tårta till en symfoni. Jag önskar att man skulle gå bakom det man bara kan se med blotta ögat, gestalta våren genom något som smälter i munnen, med ett styng av hetta på tungan, likt snön smälter i den starka vårsolen etc. Jag tror verkligen att det skulle kunna bli en succé!

 • http://www.babydjungeln.se Puk / Babydjungeln

  1-2 feb 2014

  En tårta som ser ut som min brudbukett. Vi har snart varit gifta i 5 år och fortfarande blir jag förvånad över hur vacker buketten var: röda och rosa rosor blandat med röda och rosa ranunklar mixat med klassiskt grönt. Önskar jag kunde skicka med en bild!
  Ingredienserna ska vara ekologiska och smakerna ”rena”, endast några få. Hallon är gott så det söta inte tar över.

 • http://husmodernsvardag.blogg.se Maria

  Svaret på fråga 1. kom inte siffrorna med. Det ska vara 1-2 februari 2014
  Hälsningar Maria

 • http://husmodernsvardag.blogg.se Maria

  Scandinavian Cake Show hålls nästa gång – februari.
  På utställninigen vill jag se en tårta som förmedlar något viktigt och tankvärt: Att värna om den jord vi ska lämna efter oss till barn och barnbarn. Den ska visa att vi på allvar måste ta tag i klimatförändringen som sker och rädda det som kan räddas.
  Tårtan ska vara i tre oregelbundna våningar. bakad med ekologiska råvaror med rena smaker av bär i olika lager. Utsmyckningen ska förmedla budskapet och längst upp står en isbjörn på ett isberg. Från isberget ser man ett vattenfall som ringlar sig oregelbundet ned för tårtan. Man ser även den viktiga regnskogen som tar hand om koldioxiden vi släpper ut, rapsfält där man plöjer för sin föda, risfält där man odlar med risplantorna under vattnet. Här och där på tårtan finns barn från olika länder som cyklar omkring. Längst ner på tårtan är havet med olika fiskar som simmar

 • Mia

  1. 1-2 feb -14
  2. Varför inte med utseende av olika djur, eller något helt annat; våra designklassiker

 • http://esmeraldaofbuckland.blogspot.com/ Malin

  1. 1-2 Februari 2014
  2. En Modigtårta. Alltså en tårta inspirerad av filmen modig!

 • Mamma Mia-Maria

  Showen hålls nästa gång 1-2 Februari 2014

  Jag skulle villja se en alldeles förträfflig mysig 1 års tårta för lilla prinsessan Estelle…för då kanske jag kunde göra efter den till mitt barnbarn som fyller 1 år den 22 mars..

  Kanske en tårta i både blått blåbär och rosa hallon….blåbär och hallon kallas ju drottningsylt…och en gång så blir den lilla tösen en drottning..

 • Mamma till två

  1-2 februari 2014 hålls Scandinavian Cake Show.

  Jag skulle vilja se en riktig barntårta, det vill säga en ekologisk, med så lite socker som möjligt, och utan kemikalier! Mina barn står alltid och beundrar tårtorna i bageridisken, och varje gång får jag säga: ”De är inte för barn. Vi får baka någonting själva.” Tänk att få visa dem en riktig barntårta någon gång, en som dem skulle kunna äta av.

 • Ljuba

  1-2 februari 2014 så klart!

ANNONS
ANNONS