UnderbaraClara
Annons

Mössfrisyr

Igår låg jag hemma sjuk hela dagen men idag är jag lite piggare. Känns skönt att vara på benen igen. Vem sjutton vill vara sjuk sista veckan innan jul? Inte jag i alla fall!

Jag gillar att ha håret uppsatt men på vintern tycker jag att det är besvärligt. Antingen så får håret inte plats i mössan eller så får det plats men då ser jag skallig ut med allt hår undanstoppat. En av mina favoritfrisyrer på vintern är därför lågt hängande tofsar som sticker ut under mössan.  En praktisk vinterfrisyr om man har långt hår. Bara ett litet tisdagstips sådär.

Måste förresten berätta om i helgen när vi satt och kollade på bilder av gorillor. När vi får syn på en särskilt ful gorilla pekar Bertil på den och säger -Mamma med glad röst. Å vad det värmde mitt modersjärta. Typ.

Annons
  • Clara Lidstrom

    Det har du helt rätt i. Jag tänkte aldrig så långt. Det var dumt och onödigt. Ber om ursäkt och ska nu ändra i inlägget.

    God jul!

ANNONS
ANNONS