UnderbaraClara

Tjugonde luckan i julkalendern

Idag är det den 20 december och således dags att öppna en ny lucka i kalendern. Dagens pris är ett presentkort värde 1000 kronor från färgglada märket Blingo som tillverkar kläder för barn och dam. Blingo är baserade i Malmö och all tillverkning är ekologisk.

För att vara med och tävla om presentkortet ska du besvara dessa frågor

- Varför ska just du vinna ett presentkort hos Blingo?

- Vad skulle du köpa och till vem?

 

*Tävlingen pågår tom 20/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av blingo.se och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Priset består av ett presentkort värde 1000 kronor.

Kommentera

Kommentera

Hmm, vill bara påpeka att nu när jag ska delta så verkar tiden gå fel på sidan. kl är inte tolv ännu, men noterar att de senaste inläggen ovan ändå har registrerats som den 21:e. Synd. Jag vill vinna för jag behöver lite tur i vardagen:) Skulle köpa kläder till min lilla bebis.

Emma 2012-12-21 00:56 /

Svara

Jag brukar försöka köpa ekologiskt så gott det går och älskar Blingos kläder som både är fina och håller bra kvalitet. Eftersom att vi inte har någon att ”ärva” barnkläder av så blir det ganska dyrt att hålla vår lilla Sonjas garderob uppdaterad, i takt med att hon växer. Skulle jag vinna så skulle jag alltså uppdatera pluttans vårgarderob. Yey!

Lina 2012-12-21 00:51 /

Svara

Jag vill gärna vinna presentkortet då jag älskar att ha ekologiska kläder till mina barn. Inte ska de små liven redan belastas med massor av gifter som sitter i andra klädesmärkens tyger. De små kropper kommer ju utsättas för massor andra farliga ämnen tidigt nog i sitt liv. Dessutom tycker jag om Blingos design som är så himla fin.

Jag skulle köpa nya tröjor till båda barn och en fin filt till min bebis- prinsessa.

Marion Warnhoff 2012-12-21 00:48 /

Svara

För att jag helst inte vill ha kläder fulla av gifter! Jag gillar verkligen att klädföretag satsar på ekologiska kläder för att minska på alla kemikalier :) Och så är blingos kläder så färggranna och ser så sköna ut!

Jag skulle köpa ”Janet Dress Ink Blue” i M, så kan både jag och mamma använda den i sommar. Delad klädgarderob, dubbel glädje :)

Jenny Ö 2012-12-21 00:39 /

Svara

Nämen detta är ju det som saknas hemma hos oss. Jag handlar massor av ekologisk mat, men behöver en startknuff för att börja handla ekologiska kläder också. Det är dags nu!

Skulle satsa mest på randiga tights till barnen- Tycker det är superfint och framförallt mjukt och skönt för barnen att leka i. Länge leve mjuka kläder!

Emma Sundberg 2012-12-21 00:19 /

Svara

1. för att vi (tacksamt!) tagit emot så mycket begagnade kläder att det skulle vara fint att få välja och få ngt nytt och eget (utan att det för den delen slitit onödigt mkt på miljön)

2 randiga leggins till bosse 1 år

hanna 2012-12-21 00:00 /

Svara

Jo, jag vill vinna för att jag aldrig vinner!

Jag skulle hanlka byxor till min son. Lilla H har hål på knäna IGEN!!!
Och jag lagar förstås. Det är miljövänligt också, precis som Blingo-kläder. Men ändå. Man vill ju inta ha lappat jämt.

Kakan 2012-12-20 23:49 /

Svara

som nybliven mamma till en flicka (som nu är 2 veckor) för första gången efter tvåå pojkar finns det ett och annat jag skulle vilja komplettera garderoben med…..Jag har haft blingos kläder till storebröderna, och de håller sig fina än och kommer definitivt ärvas nu av lillasyster. Men jag sticker inte under stol med att detr vore kul med en klänning till henne. eller två.
Eller ettnytt plagg till mig själv? när köpte man det sist, liksom. nu när man varit gravid och så. Och med tanke på att man har en ny bebis i familjen och dessutom med julen som står på tur så finns inte så stort utrymme just nu för egna klädinköp…..även om man är bra sugen nu när man (nästan) fått sin gamla kropp tillbaka…

Eva Olin 2012-12-20 23:43 /

Svara

I snart två års tid har livet ej varit detsamma,
för snart två år sedan blev jag nämligen mamma.
Villkorslös kärlek – nu vet jag vad det är,
likaså vad vakna nätter och ständig oro innebär.
Jag är lycklig lottad här i livet,
men på pengar är vi tyvärr ej rika,
att sonen förtjänar det bästa känns givet,
för han, liksom alla andra barn – är fullkomligt sagolika!
Lukas Leggings från Blingo önskar jag sonen få ge,
till en färgsprakande, norrländsk pojke gör det succé!

Kristina K 2012-12-20 23:37 /

Svara

Har aldrig varit på någon Blingo-visning tyvärr, men kläderna är superfina så det känns som att man lätt får blodad tand när man väl upptäckt märket. Ekologiskt gillar jag, försöker köpa med eco-tänk när jag inte köper barnkläder på second hand.

Jag skulle köpa de harlekinrutiga leggingsen till mina döttrar, attans att de inte finns i vuxenstorlek! Men vad jag förstår kommer det en ny kollektion i vår så den är jag också sugen på att spana in!

Zara 2012-12-20 23:36 /

Svara

Jag vill så gärna vinna då jag älskar färgglada mönstrade kläder och aldrig brukar vinna något:) så vad vore inte ett presentkort att shoppa loss för på helt fantastiska kläder.
Jag skulle köpa nå leggins till mig och min son som vi kunde matcha i och nåt färgglatt till på ovandelen!

josefine persson 2012-12-20 23:23 /

Svara

Vi försöker alltid att köpa begagnade kläder till sonen, för att slippa alla gifter som ofta används vid klädtillverkning. Men ju äldre han blir desto svårare ät det att hitta använda klädet i fint skick. Blingo låter som ett bra alternativ till den konventionella framställningen av kläder, och det skulle vara roligt att testa deras kläder.

Främst skulle jag köpa plagg till sonen, gärna en gosig pyjamas och några långärmade t-shirts. Och så skulle jag vilja ge en riktigt kul tröja till grannflickan också, så att hennes föräldrar får upptäcka att ekologiska kläder inte alls måste vara beiga och trista :-)

Malin 2012-12-20 23:14 /

Svara

- Varför ska just du vinna ett presentkort hos Blingo?
Svår fråga, det är ju inte så att jag så att jag på något sätt förtjänar en vinst mer än någon annan men i vart fall så är jag för en hållbar framtid och jag försöker så långt det är möjligt att köpa ekologiskt med innehåll bra för både människor, djur och natur. Inte alltid så lätt med studentekonomi men jag tar min examen i mitten av januari och har redan klart med jobb så då blir det eko för hela slanten. Så egentligen kan vinsten gå till någon som inte har det så bra ställt ekonomiskt men som ändå skulle vilja testa fina, hållbara kläder. Blingo har riktigt bra kläder i härliga färger (är så less allt svart) och vem skulle inte vilja ha dessa kläder till sig och de barn som finns i ens omedelbara närhet? :)
- Vad skulle du köpa och till vem?
Lou Shirt Mini Dots och Boris Baggy Jeans Dark Denim till min systerson Felix och ett linne till mig själv. :)

Linda http://lindagosing@gmail.com 2012-12-20 22:56 /

Svara

Jag har kikat på Blingos kläder mycket på senaste tiden, de är jättefina och ser så sköna ut! Dessutom är de ekologiska-vilket jag gillar mycket! ♥

Jag har tre små busar som växer i raketfart, plånkan hinner inte med.
Det behövs alltid påfyllning i deras garderober,
då skulle det vara härligt med färgGLADA kläder från Blingo.

Håller alla tummar

Elisabeth Öberg http://lillategelhuset.blogg.se 2012-12-20 22:49 /

Svara

Hej,

Vi flyttar om en vecka från södra halvklotet tillbaka till Sverige och är i stort behov av varma fina kläder!

Våra döttrar älskar klänningar och det är i princip det enda de behövt här. Jag har ännu inte vågat berätta att det är svårt att ha klänning under en tjock vinteroverall… Men om jag vann så skulle jag köpa några av de fina tunikorna, nästan som en klänning och funkar under overall! :)

Med vänliga hälsningar
Maria

Maria 2012-12-20 22:48 /

Svara

Jag gillar konceptet med kläder producerade på ett bra sätt. Bra producerade tyger och bra förhållanden för de som arbetar. Gillar dessutom Blingos färger och stil på kläderna. Mjuka och supersköna och egna i sin stil vad gäller mönster och modeller. Jag vill gärna vinna för att det här är ett pris som passar mig så bra, och en fin tröst-julklapp för mig som ska jobba julaftonskvällen!

Jag tror jag skulle beställa ett bas-linne till mig själv som jag var för dumsnål för att köpa vid senaste blingo-partyt jag var på, och kanske lite annat till mig själv då det mestdels blir barnen som får nya kläder i vanliga fall :)

Elin 2012-12-20 22:47 /

Svara

Ekologiska unisexkläder som är snygga, färgglada och slitstarka är något som välkomnas hemma hos oss. Mina två små är aktiva och behöver kläder som inte blir förstörda efter några tvättar.

Jag skulle vilja köpa kläder till mina två busungar samt till min syster. Båda pojkarna älskar leggings så det skulle de få. Syster min skulle få Lauren Jacket Anthracite, den skulle passa henne så fint!

NinaM 2012-12-20 22:34 /

Svara

För att det skulle vara jättekul att ge tvååringen den långärmade tröjan med (hatt)apan på. Han är helt galen i apor. När han kommer vandrande på morgonen hörs förutom fot-tassandet även det släpande ljudet av apan som dras efter golvet, den kan ju inte ligga kvar själv i sängen!
Han skulle få ett par långkalsonger/leggings också och sen kanske det fanns lite över så skrutten som är på väg får sig en lila/orangerandig body med tillhörande byxor :)

Trasslan 2012-12-20 22:32 /

Svara

Jag vill vinna för att jag älskar kombinationen av ekologiskt, könsneutralt och företag som inte har sin bas i Stockholm (för hata urarmning av resten av Sverige)! Dessutom så skulle det vara så kul att kunna ge fina julklappar till brorsbarnet!

Jag hade köpt Bonnie Tyler Baby Body Diamonds Baby Monkey (för att jag älskar kläder med apor) och Inez Baby Pants Orange – Purple Stripes (för att de är sjukt snygga), till mitt alldeles första brorsbarn, Bill. Han är fem månader och alldeles, alldeles ljuvlig. Känns nästan, pyttelite som att han är min bebis med och tycker därför att det är härligt att få skämma bort honom!

Sara Bengtsson 2012-12-20 22:25 /

Svara

Jag gillar eko, reko kläder till barnen mina
och är nyfiken på blingos kläder som är fina.
Hoppas här på en vinst
och att kläderna får ok som minst.
Att de kan gå i arv från barn till barn,
för det skulle gillas av karln.

Kläderna skulle sonen och bebisen i magen få
och även ärvas av kusiner små.
Jag hoppas det finns en filt att förälska sig i
och vira min lilla bebis däri.
Sonen behöver snygga byxor vid lek,
som ska hålla ej vara vek.

Anna Janson http://www.annasjul.blogspot.com 2012-12-20 22:22 /

Svara

Vilka underbara kläder Blingo hade! Jag skulle behöva lite nya kläder, bla mette-klänningen skulle vara jättesnygg på mig! Jag har haft en tuff höst med ångest, depression och sjukskrivning i över en månad. Nu när allt börjar vända inser jag att jag gått ned så mycket i vikt pga av svårigheter att äta då jag haft ångest, nästan inga av mina kläder passar längre och kassan är ganska skral. Vill ge mig en glad nystart! Dessutom skulle jag köpa fina bodys till min systers barn som ska välkomnas i april! Jag älskar ekologiskt och har alltid köpt så mycket jag kunnat men mest handlat second hand då ekologiskt oftast varit för dyrt.

fröken A 2012-12-20 22:21 /

Svara

Jag hoppas på att vinna eftersom jag oftast är för snål för att köpa ekologiska kvalitetskläder fast jag egentligen VILL… Jag skulle köpa en hel hög basplagg till mina två glada ungar – antagligen från reahyllan så det skulle räcka till många fina plagg… :)

Mia Stenmark-Hannus http://miajohanna.blogspot.com 2012-12-20 22:14 /

Svara

Åh, skulle definitivt köpa en massa fina och färgglada kläder till min älskade systerson Tor! Kanske även något till hans favorithund, Hunden. Fantastiskt fantasifullt namn, vettja!

Emelina Hagerskans http://judymyfriend.blogspot.com 2012-12-20 21:45 /

Svara

För att fira min julledighet med dottern och sambon i två veckor efter en tuff jobbhöst. En total omställning att börja jobba efter föräldraledigheten!

Dottern ska såklart skämmas bort med fina Blingokläder, vigga tunic purple och Tyra tunic mini dots är särskilt fina och skulle absolut köpas!

Caroline 2012-12-20 21:38 /

Svara

Line leggings o Nancy slim pants står på min önskelista, de skulle pass amig o min son sååå bra.

Jag vill vinna för att sätta guldkant på vår vardag och för att jag försöker vara så miljövänlig jag kan.

Jessika http://blogg.loppi.se/atervunnet/ 2012-12-20 21:35 /

Svara

Är mycket förtjust i Blingos kläder, har dock i stort sett endast kunnat köpa dem begagnat till min lilla pojke. Vilket fungerat alldeles utmärkt, då kvaliteten är toppen! Men nu skulle jag vilja ge honom några fina plagg som han kan slita med hälsan och sedan ändå kunna ge vidare. Det tror jag skulle ge ett glatt barn och en glad miljö!

Kristin Karlsson 2012-12-20 21:31 /

Svara

Hej Clara! Eftersom att Lill är trean och alltid får ärva efter sina syskon skulle jag köpa henne en riktigt fin och färgglad klänning! God Jul!

Katarina 2012-12-20 21:30 /

Svara

Jag vill att mina barn ska ha ekologiska och miljömärkta kläder, både för miljön och för att de inte ska få på sig onödiga kemikalier. Men det är svårt att hitta snygga ekologiska kläder till barnen (och mig själv), men Blingo är en favorit då kläderna är snygga och miljövänliga.
Om jag vinner ska jag ge mina två söner var sin t-shirt Iggy med isbjörnsmotiv (rädda naturen/isbjörnarna).

Malin L 2012-12-20 21:19 /

Svara

Jag gillar deras kläder, färgerna och kvaliten! Och att det är ekologiskt!

Jag skulle köpa kläder till min lille son, har inte tagit ut några föräldradagar än för vi vill vara hemma så länge som möljigt. Klädbudgeten är inte så stor, så vi har inte råd med Blingo kläder. Han har fått en pyamas i pressent som vi alla älskar!

Maria 2012-12-20 21:08 /

Svara

Jag har blivit bjuden till flera blingovisningar senaste åren men har tyvärr inte kunnat gå på grund av ansträngd studentekonomi. Har istället kikat på hemsidan och drömt om bättre tider. Om jag hade turen att vinna skulle det vara fantastiskt roligt att få köpa något syskonmatchat plagg till mina två små på tre respektive ett år.

Julia 2012-12-20 20:53 /

Svara

Jag skulle vilja vinna, för att känna mig lyxig, samtidigt, som det är ekologiskt! Härligt!
Jag skall handla till mig och mina 6 barnbarn från 7 månader till 13 år, det blir underbart!

Christina Lundberg 2012-12-20 20:42 /

Svara

Anledningen till att jag skulle vilja vinna ett presentkort från Blingo är helt enkelt för att jag verkligen gillar deras kläder. Förutom att de är färgglada, roliga så är de ju dessutom svensktillverkade med ett bra miljötänk och sådant gillar jag. Såklart. Det är helt enkelt ett märke som jag skulle kunna stå för och förmodligen verkligen gilla att bära.

Skulle jag ha turen att vinna så vill jag ge bort hälften till en vän till mig, då de har tuff ekonomi och hon aldrig själv unnar sig något utan alltid låter sina barn stå i första rum vad gäller kläder. För den andra halvan skulle jag köpa några snygga leggings till mig själv för att de ser så snygga och sköna ut och är perfekta för en klänningsperson som mig.

Nu håller jag mina tummar! :-)

mintekopp http://www.mintekopp.se 2012-12-20 20:26 /

Svara

Dottern växer så det knakar och min plånbok hinner inte med.
Hade gärna uppdaterat hennes garderob i nästa storlek.
Att det är milövänlig tillverkning säger ju allt. Detta är så jäkla bra, plus att kläderna är helt underbara. Och nu har dom rea, vilket betyder ännu mer kläder till min lilla Älva :)
Håller tummen så hårt att den snart blir blå !

Lina Eckerström http://liiinaj.blogspot.com 2012-12-20 20:04 /

Svara

Åh, älskar Blingos färger!!
Jag skulle köpa något till mig själv för man hinner aldrig med sig själv när man har en massa barn :-)

madelein - sexbarnsmamma http://madelein.se 2012-12-20 19:36 /

Svara

Varför just jag ska vinna?
- För att jag bor i en liten stuga på fjället, och shoppingutbudet (inte minst vad gäller barnkläder) är minst sagt begränsat här! :)

Vad och till vem?
- Ett par Boris Baggy Jeans i julklapp till min brorson som är fyra år! Jag vet få som är så medvetna om kläder som han! :) Coolt o snyggt ska det va’! Jag tror att de här jeansen hade fallit honom i smaken. ;)
För pengarna som blir över får det bli lite babykläder till hans kusin som föds i februari (och som just nu sparkar i min mage!). Såg att ni har flera fina babyplagg på rea just nu! Perfekt!
God Jul!

Malin 2012-12-20 19:33 /

Svara

Jag vill vinna för att Blingos kläder är så fina både till utseendet och i kvalitet!

Jag skulle köpa kläder åt mina 2 pojkar och kanske något åt mig själv också :)

viktoria 2012-12-20 19:12 /

Svara

Jag vill bjuda på verkligt bra marnadsföring. 4 barnbarn på två olika förskolor + föräldrarnas vänner, minst 100 personer kommer att undra ”var har du köpt dessa fina kläder?”
Leo, Elias, Ella och Molly kommer att få var sitt plagg

Eleonora 2012-12-20 18:58 /

Svara

1. Att handla ekologiskt och välja unisexbarnkläder är givet och ett av mina bidrag till en hållbar framtid där våra barn har bättre förutsättningar att få vara den man är oavsett kön.

2. Jag skulle köpa något vackert till min mamma som aldrig har råd att unna sig något utöver det livsnödvändiga.

Marlene 2012-12-20 18:36 /

Svara
ANNONS
ANNONS
Blogglistenhits