UnderbaraClara
Annons

Lucka 23 i advenstkalendern

Bakom lucka 23 i adventskalender finns någonting som kan vara fint på vinterns alla kalas. Nämligen ett par vackra örhängen från svenska märket JennyRosmariedesign. Örhängena formade som löv är i 925-sterling silver och värdet är 325 kronor

För att vara med i tävlingen ska du besvara dessa frågor

- Vilken är JennyRosmaris största inspirationskälla?

- Motivera kort varför just du önskar vinna silverörhängena?

*Tävlingen pågår tom 23/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av jennyrosmaridesign.se och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Priset består av ett par örhängen värde 325 kronor.

Annons
 • Anna O

  Hon inspireras av naturen.

  Senaste månaden har jag tappar tre olika örhängen! De har antagligen fastnat i halsduken och farit all världens väg för plötsligt står jag där, ofrivilligt asymmetrisk och ledsen. Har aldrig gillat att förlora saker. Det vore trevligt att få ett par nya istället.

 • Maria

  1. Naturen
  2. Jag samlar på örhängen och dessa va väldans snygga. Passar både mina Efva attling smycken och alla mina smycken föreställande olika insekter och fåglar…spindlar, skalbaggar, gräshoppor, påfågelfjädrar…

 • Linda

  Naturen!

  Lite vardagslyx kan behövas i vintermörkret! Är alldeles för dålig på att unna mig själv det… Handlas det så är det till dottern eller sambon, så därför hade det varit perfekt med en örhängsvinst :)

 • Jenny Ö

  1) Hennes inspiration är Naturen
  2) För att jag har två par ”vardagsörhängen” som jag varierar med, sådana där ganska enkla, i mindre modell som passar till allt. Dessa skulle passa perfekt till det gänget :) Nätta, enkel modell och sötsnygga!

 • Jenny Lindström

  1 Naturen
  2 då det känns som inga kläder passar, håret ser ut som svinto och huden är lika flottig som margarin så glömmer man det fort om man har ett par fina örhängen!

 • Kira

  1. Naturen
  2. Sedan tre år tillbaka bor jag på Nya Zeeland där jag träffade min kärlek. Trots att jag trivs fantastiskt bra här så saknar jag Sverige ofta, framförallt årstiderna och allt som är speciellt med den svenska naturen. JennyRosmaris smycken symboliserar mycket av det jag saknar från hemlandet.

 • Marion Warnhoff

  - naturen
  - jag skulle vilja vinna örhängen till mig själv för att piffa upp mig i min mamma-vardag som de sista veckorna har varit sömnlös och påfrestande pga bebisens tänder och förkylningar och sonens trotsperiod. Den fina accessoaren skulle vara perfekt för att ta bort uppmärksamheten från mina ringa/skuggor och rynkor under ögonen :-)

 • Vilhelmina

  Hon blir inspirerad av naturen.
  Om jag vann skulle jag äntligen få tummarna loss och ta nya hål i öronen eftersom de gamla har växt igen efter nästan tio års ickeanvändning av örhängen!

 • Frida

  1. Naturen.

  2. Jag önskar vinna dessa fina örhängen eftersom jag tycker att de är så förbaskat fina!

 • malin

  Hennes största inspirationen är naturen.

  Väldigt vackra örhängen i enkel stil som jag tror kan komma till användning för var och varannan dag! God Jul

 • Emelie

  1. Största inspirationskällan är naturen.

  2. Silverörhängen i stilren design är det finaste man kan ha som smycken. Och jag är så trött på mina pärlörhängen som används varje dag…

 • Jojo

  Hennes största inspirationskälla är naturen.

  Jag behöver vinna örhängena dels för att de är jättefina och dels för att de passar ihop med mitt löfte till mig själv att handla närproducerat/handgjort/ekologiskt/naturmaterial (inte made in China av barnarbetare etc.) så mycket det går.

  God jul! :-)

 • NinaM

  Naturen ger inspirationen.

  I mitt yrke ska man inte bära smycken på händer, fingrar och hals. Mindre örhängen går däremot bra. Jag som tycker att det är så fint med örhängen försöker variera mig. Speciella örhängen blivit lite som mitt signum. Dessa örhängen skulle få smycka mina öron både till vardag och fest. De är väldigt vackra!

 • Anneli

  Hej!

  * Naturen ger inspiration
  * Små, vackra silverlöv i varje öra
  -Så fina! är kommentarer jag kommer att få höra

  God jul önskar Anneli

 • Carro

  1. Naturen
  2. Silver är mitt favoritmaterial när det gäller smycken.
  Dessa örhängen gillar jag eftersom de ser enkla ut, men ändå
  med det där lilla extra. Att naturen inspirerar kan jag förstå,
  äkta skönhet rakt igenom!

 • Sara

  Inspirationen kommer från naturen. Och en motivering… Jag tyckte helt enkelt de var helt fantastiskt vackra och jag skulle uppskatta och använda dem väldigt mycket! Har ingen bättre motivering än att jag väldigt gärna till ha dem helt enkelt! Tack förresten för att jag fick upp ögonen för JennyRosmariedesign genom denna tävling, hittade massa vackra smycken på hemsidan. För sent att önska sig dem i julklapp, men definitivt kandidater till födelsedagsönskelistan!

 • Annah

  Naturen.
  Nu har jag inte använt örhängen på länge, men dessa skulle jag verkligen använda.

 • Barbro bjurman

  1.Naturen
  2. Jag byter inte örhängen då ofta men nu är det dags så att vinna dessa fina kommer väl till pass.

 • Therese

  Naturen är den största inspirationskällan!
  Jag känner att jag skulle behöva uppmuntran i form av något vackert inför ett år som kommer bli lite kämpigt.

 • http://harnite.blogg.se Sarah – Har ni te?

  - Naturen.
  - Skulle vilja vinna för att jag är i behov av några enkla snygga vardagsörhängen. Har gått runt med katt-örhängen i örona i ett halvår nu och känner att det kan vara dags för något nytt. Kanske inte så generös anledning, men ändå…

 • http://elina.mattsson.nl Elina

  Hej!

  1. Naturen

  2. Skulle ge de till min mamma! Mest för att hon är så fin i örhängen men också för att hon är min fina, underbara mamma som alltid finns där och lär mig nya saker! Älskar dig mamma! Du är bara så bäst!

  Kram Elina

 • Fredrika

  1. Naturen.

  2. Jag skulle vilja vinna dem som plåster på såren för att mina fina silverörhängen som jag fick vid konfirmationen för många år sedan, blev stulna när jag var på badhuset. Låset uppbrutet och allt av värde stulet. Snyft, man blir så ledsen över förlusten och över ohederliga människor. Speciellt nu i juletid, då man skall vara snälla mot varandra.

 • linnéa

  Naturen är hennes inspiration!

  För att de var så fantastiskt vackra och enkla!

ANNONS
ANNONS